Hoppa till innehåll

När allt bara är vackert

11 januari, 2012

Ikväll frös det på ordentligt och blev glashalt på en gång. Jag körde hem en kompis efter sångövningen och passade på att fotografera lite. Med kalla händer och med stativet hemma, fick jag ändå fram ett par bilder som jag var nöjd med. Det är märkligt vad det kan bli kallt, fast det är ”bara” noll grader. Fukten kröp direkt innanför jackor och kläder, men till och med ån hade hunnit frysa till och kastade iväg stadens skuggor på ett larvigt snyggt sätt.

Vackra, vackra Aura å och Åbo, Och fina, nya Kvarnbron har fått så härlig belysning undertill. Här har vi bott i fyra år nu. Det tar sin tid att bli du med sin stad. Det börjar komma nu.

(sen kommer jag hem och får lägga två mysiga larver, som kryper intill mig i sängen och somnar. Mina fina guldklumpar, jag har har ju allt, när jag har er och familjen. Och det jag inte har, det går att fixa. Fantastisk känsla.)
Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: