Hoppa till innehåll

Och julen den kom

24 december, 2011
tags:

Enligt William har den redan gått. Fammo önskade den övertrötta och glada sonen god jul, men han replikerade med att den ju redan är slut! I ett barns ögon har man ju nått kulmen. Och vi som inte skulle ha så mycket presenter. Hmm, det säger man varje år.

En jättemysig jul har vi haft och nu fortsätter njutandet. Julfriden, träffa sköna människor, flera famnar åt twinsen, the good life. ^^ Ni vet, från oss alla, till er alla och allt det där. 😉 Ha det gott, det har vi!

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: