Hoppa till innehåll

Bloggprisvinnarna – och snön!

5 december, 2011

Jag följde Bloggalan (eller Bloggpriset, heter det väl i år, vilket låter lite mindre styvt) via webben i år; via livestreamen och Twitter. Jo, det var helt okej, men det var väldigt hackigt. Kanske berodde det på mitt internet. Och låg volym. Det är samma sak med x3ms radiosändningar. I bilen har x3m den lägsta volymen av alla. Vad beror det på?

”Ett ögonblick…” Punkt punkt. Det var ändå lite skoj att vara med på ett hörn, lite av stämningen förmedlades, mitt emellan barn som inte ville sova och bajsblöjor.

Jag är i alla fall glad att Eva och Malin vann! Yay, hurra för er och ännu mer hurra för Österbotten. ^^ Nu undrar man bara: Vem vinner nästa år? Fortsätter det neråt i listan, eller är Linn tillbaka och vinner nästa år igen, om det ens blir nån gala?

Milja ville inte sova – igen. Hon var med om hela prisutdelningen! Jag vet inte riktigt hur vi ska få den här tjejen att sova före klockan elva varje kväll. Det blir ganska långa dagar, när de börjar klockan fem, med mjölkbestyr (hmm, det låter som om jag skulle gå till nån ladugård eller nåt), fast de somnar om till sju eller åtta. Milja har sån fart på. Hon vill upp, upp, klättra, nå allt. Om vi hade två stycker Miljor skulle jag bli smått galen. Om vi hade två stycken Isaacar, skulle vi hade det lugnt. Nu är det nånstans mittemellan.

Och snön – ja äntligen kom det snö till Åbo också! Jag vet inte vem som var mest glad, William eller jag. 😀 Hurra för snön, låt det komma mera och låt den stanna!

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: