Hoppa till innehåll

Klippt vad det här

1 december, 2011

Linn kapade en decimeter (galanerver? 🙂 ) och kände sig som en ny människa. Det måste vara nåt speciellt det där. Jag vill också kapa hår. Flera decimeter. Ibland önskar jag att jag kunde ha riktigt kort hår, det skulle vara så skönt, men jag kommer mig aldrig för att kapa. Kanske det är lika bra.

Williams hår, eller ska man säga hårboll, har däremot varit på tapeten länge. Det växer som gräs och han är så rädd för att tvätta det. Han vill inte heller sitta still när man klipper. Således frågade jag honom själv och Mika ikväll om det är okej att vi klipper. Alla sa ja och så klipp, klipp. Där var det. Det är befriande att klippa hår! Jag förstår Britney! William var nöjd och glad. Och vem var det vi hittade under håret? Lite likt Wissman, faktiskt.

Sen badade alla killar (nästan), skrattade och plaskade. Morsan blev mest blöt. William var superglad, åt håret, badet och allt. Nu är han ”stor och cool”.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: