Hoppa till innehåll

Sömnen

30 november, 2011

Jag har inte hört om en enda själ som skulle ha sagt eller skrivit att han/hon är pigg idag. Alla är trötta! Inte vi! Inte nu längre. Twinsen fick för sig att somna om och sov till kvart över nio, vilket är superrekord! Det behövdes, för inatt var en i taget av dem vakna igen. Det är minst lika tröttsamt för dem själva.

Även om det är mörkare än i Mordor på kvällarna, har vi sett solen och de lustiga molnen idag. Hurra för lite sol, hurra för ljuset!

Twinsen upptäcker ny terräng. Milja haskryper själv till badrummet. Över brorsan, om det behövs.

Kom nu Miljixen, ropar jag, när jag står med Isaac vid skötbordet. Och visst kommer hon, den lilla tösabiten. Hon stannar så fort hon får in huvudet genom dörren och ser väldigt frågande och strängt på mig. ”Mamma, vad gör du här?” Och upptäckte att dörren och golvsilen var roligare än både mamma och bror.

Kaffe och Dops och majs, det är livet det. Fast vem har designat de här ruttna eko-påsarna? De går ju inte att stänga igen, de går bara sönder! Och de här eko-krokarna är sämre än de vanliga, de är ännu segare.

Ikväll hoppas vi på mer ”snälla barn”. 😛

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. 30 november, 2011 01:21

  Oj, ni är inne i en sån där vakna-turvis-på-natten-period nu..
  Det är ganska tungt mellan varven när de är två.
  Inatt var jag vaken med spyende Aaron mellan halv 11 och kvart över två.
  Sen vaknade fröken 04:45.
  Nu har jag försökt sova när de sover dagssömn ute, men av nån underlig anledning så skriker de i sömnen, turvis, hela tiden, så min trötthetsnivå är ungefär tusentvå just nu 😦
  Men..ikväll får jag springa och ha lite egentid, så då lär nog livsandarna återvända 🙂

  • 30 november, 2011 02:27

   De sov bättre förr. Men fy för magsjuka! Orka vidare, jag skickar kramar! 😦 Antingen är det tänder eller förkylning (de är supersnoriga båda två) eller nåt som stör dem. Isaac somnar om efter mjölk, men man blir ju, som du sa, så mör av att aldrig få sova mer än nån timme i sträck.

   Jag lägger inte ut twinsen, de sover bättre om jag sover mittemellan dem på dan. Då kan de till och med sova två timmar! Ibland petar jag in nån napp, eller vänder på nån av dem.

   Va skönt, spring av hjärtans lust! Jag ska till kören, så jag får ett par timmar, jag med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: