Hoppa till innehåll

Öörk

27 november, 2011
tags:

Folk skriver om sina trevliga, mysiga helger. Lilla jul och fest och mys hit och dit. En kompis har åkt till Thailand och jag är hemma med mina armbojor och kommer att vara det idag, imorron och dan efter det och dan efter det.

Hur lång ska den här helgen va egentligen? Inte ett ynka julpynt har jag orkat sätta upp. Jo, igår kväll, efter att ungarna hade somnat, men jag hade exakt noll lust att städa eller fixa eller nåt som hade med hemmet att göra. Allt är grått, trist, stormigt. Mika åkte nyss med William till en skola, där de ordnar fria lekstunder i gymnastiksalarna. Så att stora killen får springa av sig lite.

Regnet piskar ner. Jag funderar på hur grannarna har gjort för att få ut el på balkongen. Efter remonten, där de tätade fönster och fasader, finns det inget eluttag där längre. Sug.

Annons
7 kommentarer leave one →
 1. mumsen permalink
  27 november, 2011 03:16

  Örk härifrån också, det städas o fejas så jag är riktigt trött när jag läst alla bloggar. Men tack för det, så sover man på saken och tänker det är inte jul ännu 😉 Ha det gott o njut av småttingarna när du hinner. Hups nu har vi titta det snöar 🙂 Kramis

 2. Sofia permalink
  27 november, 2011 05:48

  Tittar ofta in, men har inte kommenterat förrän nu… Vill tacka dig för en jättetrevlig blogg. Det är roligt att du delar med dig av alla sidor av livet! Jag känner ofta igen mig! Och det där med fixande… man måste inte fixa. Det går precis lika bra med köpepepparkakor, ostädat hus och ev. adventstjärnor lite på sned. Men, men… facebook-idyllen är påtaglig!

  Måste bara skriva en sak till! Jag läst din blogg i går kväll och i natt drömde jag att jag skulle ta hand om ett par tvillingar! Dessutom skulle jag åka tåg med dem! Det blev totalkaos! 🙂

 3. maria permalink
  27 november, 2011 08:16

  Hej, det låter ju intressant – vilken skola/vilka skolor har sånt? Nu är nog mitt barn för litet ännu, men skulle vara roligt att veta inför framtiden… Är det liksom med redskap och madrasser och grejer eller bara utrymme att rusa runt?

  • 28 november, 2011 07:50

   Här finns en lista med skolor som är med. Jag vet faktiskt inte, det är killarna (Mika och faffa) som brukar vara dit, så jag låter dem svara. 😀

 4. maria permalink
  28 november, 2011 01:09

  TACK för infon! Jag har t.o.m. letat efter om det skulle finnas nåt sånt här, men inte hittat… 🙂

  • 28 november, 2011 01:24

   Va bra! Det är inte så lätt att hitta info från Åbo stad. Det finns massor med bra saker, men de har knasiga namn eller är gömda på deras sidor. Man kan gå dit med mindre barn också (de växer fort!) men räkna med att det är fart på, de större springer runt runt. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: