Hoppa till innehåll

Grönt

24 november, 2011

Man får skynda sig ut om man ska hinna se solen på dagarna nu. Jag fattar inte hur man överlever i Lappland under Kaamos-veckan (-veckorna?). Blir man galen? Har man ljusterapi? Kan man faktiskt vänja sig eller reser man bort?

Vi njuter av solglimtarna, att vinden har avtagit och den grå molnmassan och regnet som försvunnit för ett tag. Hej, hej, kom inte tillbaka på länge!

Däremot måste jag erkänna att det känns något korkat att december och lillajul snart är på kommande. Träden har knoppar, björkarna har fått nya hängen och några blommor sticker upp här och där. Va? säger min hjärna, medan vi går förbi fönster med julgardiner och ljusstakar. Vi vill ha snö!

På tal om ljuset finns det en låt som passar extra bra just nu:

httpv://www.youtube.com/watch?v=6CvuyaKmLnw&ob=av2e

(Spotify-länk)

 

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. Erica permalink
  24 november, 2011 05:53

  Älskar den här låten!!! Min dotter lyssnar mycket på Hurts,var på deras konsert i Helsingfors och såg dem i somras i Ruisrock så jag förknippar deras musik till henne ❤ På tal om vädret så tycker jag det är skönt med värme men usch så mycket sand vi får in på dagis och barnen är sååå trötta på att ha galonbyxor!!!

  • 24 november, 2011 09:32

   Härligt! Jag visste inte att de hade varit här. Fast vad vet man här, i bebisbubblan. Man sku kunna tro att jag int har na tv, som man sa förr. Men nu kan man inte skylla på det heller. Haha!
   Ja, saaaand saand så ändlöst med sand. Jag vill i alla fall ha minusgrader och ungarna vill ha snö!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: