Hoppa till innehåll

Två mammor

19 november, 2011

Det är inte alltid lätt att blanda ihop två människor med två starka, egna åsikter och egna rutiner – under samma tak i flera dar. – Såhär gör jag, säger jag. – Njaa, jag brukar göra sådär, säger mamma. Och så krockar vi lite ibland, av helt larviga orsaker. William verkar extra glad. Han vill gärna spendera tid med sin mommo (och jag med!), klippa trafikmärken och läsa böcker.

I morse kurade jag ihop mig i mitt duntäcke och så såg vi på Mumin, som kommer på tvåan varje lördag och söndag. Allt skulle vara jättebra om jag vore liiite piggare. 😉

20111119-113701.jpg

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: