Hoppa till innehåll

Glad, trött och stad

2 november, 2011

Träning + svårt att få sömn + Isaac nojsar på en gång i timmen eller halvtimmen inatt ochjagminnsegentligeninteriktigt =

En trött mamma idag. Gäsp.

I nåt virrvarr av blöjor och nojsande bebblor, lagade jag mat och fick dem sen att somna, på varsin sida om mig i sängen. Det är mysigt och tryggt, men lite knöligt, för jag hade ingen kudde och ville inte stiga upp när Isaac gosade sig mot mig så fint.

Blev väckt av en försäljare, som pratade finska och undrade om nåt energibolag.

Jag vill inte ha nåt, jag är nöjd med det jag har, svarade jag.
Varför det? frågade han.

Vad då varför? Ska man behöva bli arg och smälla på luren? Jag vill inte det, jag vill kunna svara som folk.

Jamen nu är det så att vår värme går genom lokalföretagets nånting… babblade jag vidare om, och då är det så.
Sen önskade han mig god fortsättning på dagen.

En del av kvällen har jag spenderat tillsammans med kören. Vi sjöng för åldringarna på servicehuset Wilén. Vi är ju faktiskt deras värdkör, det känns fint. Ifjol stod jag på ungefär samma ställe, men sjöng andra sånger och höll mig om magen, för då var jag ganska gravid. Va skönt det var, att ungarna är på utsidan nu, ändå!

Dagens bilder:

Skymning är så fint.

Dagens hår, helt okej. Men jag kan inte ha det nersläppt när jag är hemma. Alls!

Dagens finaste brev, som Wili skrivit, med fammos hjälp. Hon har skrivit ner det som han sagt. På svenska står det ungefär såhär:

Till Jultomten.
Jag heter William, 4 år

En bilbana som ska vara hos fammo och faffa
Inomhusboll
Trafikmärken. Inte den med 30 på, för den har jag redan
Egen penna

Docka och vagn åt Milja
Leksakspenna åt Isaac
En klocka på armen, åt mamma och pappa
En penna åt faffa
Samma penna åt fammo

Han är så störtskön, min stora son! Igår provade han mina handskar. Fast egentligen är han inte ett dugg intresserad av boxning, fast det hänger en säck hos faffa. Däremot har vi pratat mycket om att man inte får slåss och William proklamerar tydligt att man bara får boxas på säck eller när man är på träning. Det skulle däremot vara roligt om han förpassade en del av den där energin han har, på lite boxningsträning, när han blir lite större.

Annons
4 kommentarer leave one →
  1. Sari permalink
    3 november, 2011 07:30

    Villken fin bild på Åbo, längtar dit! Julklapps önskelistan är ju helksön! Kram på er!

  2. livet permalink
    4 november, 2011 07:45

    Alltså verkligen, vilken härlig julklappslista!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: