Hoppa till innehåll

Att hålla tider

26 oktober, 2011

Ni borde pröva det här. Att åka iväg med tre barn som inte kan/”orkar” klä på sig själv och sedan försöka passa en tid. Trebarnsmammor ska inte ha några intressen, inte sätta nån tid på att duscha sig eller kamma håret. Det är ändå ingen idé, man hamnar att sätta upp håret i nån hätäponnari i alla fall. Man ska inte heller försöka sig på nåt sånt som att kopiera noter, för när man äntligen är iväg, har man noterna kvar i apparaten. Det enda man egentligen ska minnas är att klippa naglarna, för de går lätt av när man lyfter ungar, vagnar eller bilstolar. Nej, en mamma ska stå vid spisen och har hon möjligtvis nåt intresse ska man ”sätta undan det några år” och stanna vid spisen och dammsugaren.

Ja! Jag är otacksam, sur och bitter.

Annons
6 kommentarer leave one →
 1. 26 oktober, 2011 03:53

  Been there, done that. Och överlevde, som de flesta flerbarnsföräldrar gör. 😀

  • 27 oktober, 2011 10:09

   Så är det. Fast ibland sliter man sitt hår, det som finns kvar av det, och undrar om det ska vara såhär resten av livet!

 2. 26 oktober, 2011 05:07

  Och ibland hinner man inte ens med en hätäponnari, utan får dra på sig nån mössa/hatt för att gömma håret som blivit smutsigt då man inte hunnit i duschen : )

 3. 26 oktober, 2011 06:39

  Anar vad som komma skall. Tycker mig känna igen det där redan nu, med bara två kids att ställa i ordning, och snart blir det ännu en till att hinna med…

  • 27 oktober, 2011 10:08

   Det har nog inte med antal att göra, utan med ålder och vad de kan göra. Det går säkert bra med en till, h*n hänger säkert med. 😀 Och i början är de ju lättare att ta med, lite hit och dit. Va spännande med en newbie, hoppas allt går bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: