Hoppa till innehåll

Utblåst

15 oktober, 2011

Det är väldigt länge sedan jag varit såhär trött i ryggen, vaderna och fötterna. Vi har stått, bokstavligen och sjungit i fem timmar idag. Och gått en sväng på stan, men bara en kortis. Jag hittade ett par söta vantar åt twinsen.

Vi hade konsert i Mikaelskyrkan och det var jättekul! En av sångerna vi framförde som extranummer, hade vi lärt oss idag! Jag hade ingen aning om att jag kan sjunga sådär starkt, sådär högt eller mycket, men är man i rätt sällskap får man energi! Tusen tack Munvigor för den superba maten ni bjöd oss på, för energin i sångerna, för sällskapet och fantatisk underhållning. Du är så cool Gina, men nu är jag totalt slut! Jag kastade upp benen på sängen och det var det skönaste jag nånsin upplevt. Dessutom har det här rummet ett badkar!

Bättre bilder får ni inte idag, jag mobilbloggar bara och använder just nu hotellets Wlan. Utanför dunkar discomusiken, vi är mitt i stan. Mitt huvud är fullt av sång. Godnatt världen, jag saknar mina barn, men vet att de har det bra. Älskade Mika, du är bäst. ❤ tack.

20111016-011331.jpg

20111016-011340.jpg

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: