Hoppa till innehåll

Sova och tipsa

11 oktober, 2011

Vem sade att tvillingar inte sover bra tillsammans? Idag sov två små stockar tillsammans i vagnen i en och en halv timme. Hurra för det! Och i morse sov alla barn till 08. Vilken lyx! Det applåderar vi! Bra sovande gör alla extra glada och det är lätt att vara glad.

Idag lurade jag i de små liven lite burkmat, jag blandade en burk med mat som jag hade gjort. Dels för att det faktiskt ska gå åt, och dels för att det skulle räcka, det blev lite gränsfall.

Sitta upp och stå upp är det nya mantrat här. Speciellt för Milja, som inte gillar att ligga ner. Nej, upp upp, ska man ju!

Eller att leka med roliga, fluffiga saker, om man nu måste halvligga. Mest är vi ändå på golvet.

Helt perfekt, om man ska ta få tag i fötterna, ju!

– Ja, och så var det en sak till! Ni får gärna nominera oss till Bloggpriset. Ja, här är det röstfiske så det stänker om det, men det tänker vi inte sticka under stol med. Vi var ju faktiskt med ifjol också, finalister, alla tre – mamma och vi i magen. De var så roligt så! 😀

Annons
5 kommentarer leave one →
 1. 11 oktober, 2011 01:03

  Härliga bilder! Barn är ju tacksamma fotograferingsobjekt, och med det menar jag nu inte att du inte annars skulle lyckas med bilderna. Men ungar är så spontana och man blir glad av att se på dina bilder 😀

 2. smamma permalink
  11 oktober, 2011 05:30

  NI är nominerade 😉

 3. 12 oktober, 2011 09:29

  Du är tippsad även av mig. Tycker din blogg är så down to earth, jaaa…så ärlig och uppriktig. Alltid lika trevligt att läsa om dig och dina underbara ungars vardag. Hoppas du vinner ett pris i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: