Hoppa till innehåll

Om man tröttnat på tacos, men ändå inte

11 oktober, 2011

Egentligen skulle vi ju bara gå ut en stund för att det blev så himla fint väder.

Men så kom jag på att vi ska gå till affären på samma resa. Och plötsligt händer det – Milja kan sitta hur bra som helst. Även fast jag fällde ner ryggstödet. Där sitter hon, stolt som en fura, hon vägrar lägga sig, fast jag vänligt försökte peta ner henne, för att hon inte skulle ramla ur vagnen. Icke. Hon höll på att somna framstupa och DÅ gick det att lägga ner henne.

Årets bästa köp: De vita overallerna som jag gick och bytte till en större nummer för att de skulle kunna ha dem längre. Hurra för att jag orkade göra det, jag är glad åt mig själv. Fast nu blir det snart till att klä på dem lite mer, eftersom de vill sitta upp längre perioder.

Om man tröttnat på tacos, familjelyxen numero uno, kan man göra en variant på det. Chimichangas, eller burritos med kyckling och färskost. Det lönar sig däremot inte att överdosera den där tacokryddan, för den tar snabbt över. Jag gjorde en variant med veggosnitzel och en annan med kyckling. Enkelt och lätt, bra även då man har överbliven kyckling som man vill göra nåt med.

Ikväll skulle vi ha TV-kväll med House och hela faderuttan, men nej! Då kommer det nåt fotbollsäckel-EM-kval hela kvällen! Varför ska hela världen lida för att det kommer lite fotboll och varför ska man flytta på program som borde vara där?

Annons
4 kommentarer leave one →
  1. 11 oktober, 2011 06:36

    Den vita overallen har vi också (stl 68) och använder den fortfarande. Den har faktiskt varit värd alla centar.

  2. 12 oktober, 2011 06:06

    Jag hatar åxå alla insatta fotbolls och hockeysändningar
    (Fast det vågar jag inte säga högt åt min fotbollstokige son ;))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: