Hoppa till innehåll

Fullt upp

6 oktober, 2011

Här är det full rulle. Twinsen vill inte sova. Inatt var nån av dem vaken en gång i timmen. Ett tag gick jag upp och svängde Milja, som låg på magen. Nu ska jag byta dagens fjärde bajsblöja och det är bara lunch. De äter bra i alla fall. Grönsaker och kyckling är tydligen gott. Milja vill bara ligga på mage sådär annars också = kräks lite här och där, men är inte nöjd med det heller, så det är lite ledsna tongångar här. Och vi måste handla en massa saker, blä! (Sluurp, säger det i plånboken). Men framåt går det. Det är förresten helt galet vad de här kan kasta nappar runt sig. Var är alla nappar när man behöver dem? 🙂 Jag ska försöka hinna blocka den där lilla sjalen jag stickade klart igår också.

Nu, kaffe och trösta Trilskan och Isolde!

20111006-123652.jpg

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. 6 oktober, 2011 03:18

  Ja det där med vart tuttarna försvinner är ett stort mysterium..
  Igår hade vi 11 tuttar, sen ibland är de bara 5…

 2. 8 oktober, 2011 07:45

  Du ska va glad så läng dom spyr upp mat å mjälk, snart har du 2 teens att ta han om som kommer hem på natten å spyr ngt helt annat. Carpe diem va? 😉 ❤

  • 8 oktober, 2011 07:51

   Hmm. Där har du en poäng. Men de kanske sover lite bättre när de blir större (och då får man inte upp dem!). Jag tänkte faktiskt på det när jag såg ett program om 14-åringar som hade sex och deras inställning till det. Iiiik, iiik, jag vill inte. Men det är ju ett tag till det, så japp! Carpe diem! 😀 ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: