Hoppa till innehåll

Vädri!

30 september, 2011

Vilket underbart väder!

19 grader, solsken, glada ungar, guldpengar som hänger på träden. Idag ska vi verkligen ut! Hurra, hurra för värme och sol som kommer åter!

Jag lånar en text via en vän på Facebook:

Inget vet man.
Vad som helst kan hända.
Om ett ögonblick
kan allt vara annorlunda.
Nu sätter jag på
lite kaffe.

 

 

Och kolla, min Roasted Shawl framskrider! Jag har börjat om ett antal gånger, både Isaac och Milja har tuggat på rundstickan, dragit i garnet och ”tållat in sig”. Men det går, allt går! Hah, carpe  diem!

Annons
One Comment leave one →
  1. 6 oktober, 2011 09:23

    Fina bilder och fina reflektioner!
    Och åh så skönt att höra att nån annan hamnar i situationen barn + handarbete = trassel.
    Har iofs bara lagt ett handarbete hittills åt sidan på grund av sonens framfart, tills jag nu nångång orkar nysta upp dedär garnändarna igen, men jag har nog varit nära att ge upp några gånger när jag suttit med ett trassel i ena ändan och en utriven sticka i den andra. Berätta gärna hur det går med sjalen i framtiden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: