Hoppa till innehåll

Geta har lämnat oss

14 september, 2011

Det är bara usligheter nu! Idag fick jag veta att Geta har lämnat oss. Egentligen kände jag inte henne, men vårt ursprung, vår by är densamma och hennes ord har talat till mig. Jag tycker hon var så modig. I ett år och nio månader kämpade hon mot det förbannade ALSet! Jag tycker det är fel! Det är orättvist! Det ska inte finnas ALS och cancer och skit!

Samtidigt lärde hon mig något av det finaste och värdefullaste som finns: att ta vara på nuet och vara glad för sådant som kanske borde vara självklart.

Vila i Guds frid, nu behöver du inte sonderna längre, nu är det slut på smärtan. Vi saknar dig, tårarna rinner.

Den här skickade jag till henne i våras. Den gäller fortfarande.

httpv://www.youtube.com/watch?v=X7RR0dA0CzY

Frid, lämnar jag efter mig
min frid, ger jag dig.
Så frukta då inte, du lilla barn,
jag är med dig alla dar!
Frid lämnar jag efter mig,
min frid, ger jag dig.

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. 14 september, 2011 01:20

  Tack till dig för inlägget. Det är säkert många som undrar.

  Frid över Getas minne!

 2. 14 september, 2011 01:30

  Frid över vår bloggvän Geta!
  Fick här för en stund sedan ett meddelande om att nu har hon fått flytta.
  Tack Geta för allt du lärde oss.

 3. Liv permalink
  14 september, 2011 01:52

  Det är så svårt att ta in lärdom av andra, hur klokt det än är. Ibland måste vi genom svårigheter för att lära oss… (eller är det alltid så?) Jag tror att Geta har det bra där hon är. Inga smärtor mera! Hon var så förtröstansfull. Nu gäller det för oss att fortsätta på bästa möjliga sätt. Med harmoni i själen. 🙂

 4. Tant Grön permalink
  14 september, 2011 02:26

  Har det hänt idag…i förrgår öpnnade hon ett kort som jag sänt henne.
  Oj vad jag saknar hennes skriverier o små rader.
  Vila i frid lilla Geta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: