Hoppa till innehåll

Besök

14 september, 2011

En dag ska vi dö, alla andra ska vi inte det.

För att inte deppa ihop helt här på bloggen, fyller jag den med det bästa som finns: nuet, liv, kidsen, stoj och skoj.

Vi hade besök idag av en kokkolabo i exil. Vad han skriver och fotade, märker ni inom den närmaste framtiden, i en lokaltidning nära dig. 😉 Det var jätteroligt att höra lite bekant dialekttungomål igen!

Det blev lite fotonördande och jag fattade hur otroligt mycket det egentligen finns att lära. Sen fotar jag för glatta livet, på mitt eget lilla vis, och är glad över det. Tvillingarna var inte alls rädda för besöket. Som konstaterat, inte behöver man vara blyg för en kokkolabo, när man själv är det till en fjärdedel. 😉

Dagens hopkok blev enkelt. Kanske för enkelt. Hur ska man variera mat åt två små, när man samtidigt ska kunna ge det flera gånger? Och när man kokar flera saker och blandar ihop dem samtidigt?

Dagens ord: De jag använder mest på Facebook. Va tråkigt det ser ut! 😀

Stormen har bedarrat och regnet faller lugnt utanför. Jag hoppas det blir fint i helgen. I så fall blir det… fart!

Annons
9 kommentarer leave one →
 1. 14 september, 2011 05:35

  Jag har åxå samma problem med maten nu..tycker att jag bara ger samma sak hela tiden…

 2. Anders permalink
  14 september, 2011 07:19

  Haha, true story 🙂 Jag sa ju faktiskt ”Kakk int, kakk int”. Och tänkte det ännu mer intensivt. (Men de är SÅ söta!)

  Fast jag är lite rädd för kacka och sånt.

  (Och äppelpajen var sinnessjukt god)

  Tack för besöket!

  • 15 september, 2011 08:09

   Tack själv! 😀 Du kom heim, he e bra he.
   Höödö, int tycker jag he er så rolig helder med kiss&bajs hundra gang om dan, men man blir liti åvtrubba efter ett tag. 🙂

   Snärttit, tack detsamma!

   Förresten, he e tur de e så söt, tå orkar man. 😀

 3. Johanna permalink
  15 september, 2011 10:17

  första meningen-en dag ska vi alla dö, alla andra dagar ska vi inte dö-är så träffande och passar bra med allt hemskt som vi läser och hör om dessa dagar.det är ju så sant.har tänkt på orden många gånger idag när jag undrat och tänkt på framtiden…

  • 15 september, 2011 08:09

   Ja, usch, det har hänt en massa tråkigheter just nu. Det är fint att tänka på, men man ska inte grubbla sig sömnlös över det, utan försöka njuta av saker som är bra. 😀

 4. 15 september, 2011 04:03

  lokaltidning nära dig..betyder det nära mig??? eller nära nån annanstans?? som t:ex Vasa bladet?? för i så fall måst jag be mina ungdomar spara tidningen så att jag får läsa om dig och din familj. Va skoj..inte illa med sån uppmärksamhet 🙂

  • 15 september, 2011 04:31

   Japp, det betyder Vasabladet. Och ÖT. Men det är inte vi som är huvudattraktionen. 🙂

 5. 15 september, 2011 05:22

  Ska hålla utkik i VBL och ÖT och väntar med spänning vad jag ska få läsa! Fast jag läser ju allt här också förstås! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: