Hoppa till innehåll

De söta

4 september, 2011

Ännu en lång, fin dag till ändå. Alla ungar sov till klockan nio i morse – det har aldrig hänt! Okej, de fick lite välling och mjölk vid sjutiden, men ändå. Hurra för sovmornar!

Vi har en riktig ”sån-där-helg-som-alla-duktiga-föräldrar-bloggar-om-helg”. Vilket avslutades med en stund hos fammo och faffa. William vill fortfarande flytta dit. Jag undrar om det är dit, till dem (till faffa) eller till själva huset han vill. Isaac och Milja är bara allmänt söta. Och lite krävande. Det är faktiskt extra skönt att alla ungar sover efter klockan tio ikväll. Man behöver pusta ut ibland. Vi hoppas på en god natt – tillika åt dig som läser. Alla borde ha rätt till god sömn. Och choklad. Och familjen och vänner. Och garn. Och lycka och harmoni. Ni vet, the good life. 😉

Efter dagens bildskörd kan jag konstatera förresten konstatera följande, igen:

1. En bra bild redigerar sig själv.
2. Dagsljus = rock n’ roll! (fast det visste jag ju redan)
3. Ett fint motiv gör det lättare att fota.
4. Den där bilden man trodde var suddig och lite knasig, kan ibland vara bättre, för att den är tagen i rätt ögonblick.
5. En systemkamera är tung att bära med, men den är värd mödan.
6. Det blir bara fler och fler ”Kodac moments” ju mer man fotar. ”Nämen vänta, jag ska bara ta en bild!”

 

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 5 september, 2011 05:16

    Jag orkar och hinner aldrig jobba med mina bilder.
    Jag fotar å så blir det antingen bra eller dåligt. Huvudsaken är liksom att man fångar den där händelsen, eller minen 🙂

    • 5 september, 2011 09:29

      Jag menade inte det som ett måste. Jag editerar för att det är givande. Jag förminskar ändå alltid bilderna, för att spara utrymme. Ibland vill jag fota riktigt fint, men då går det inte alltid som man planerat. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: