Hoppa till innehåll

Minus för blomkålen

3 augusti, 2011
tags:

På menyn idag: Blomkålspuré. Miljas min är väldigt beskrivande.

Huu, mamma, det var verkligen ingen höjdare! Jag visste det, men nu har de i alla fall smakat lite grann. Först blev de alldeles förskräckta, sen grät de en i taget. Stackarna. Tur att man får mjölk efteråt. ^^ Imorgon tror jag vi återgår till bataten och smyger med lite blomkål.

Dagens husmorstips:

Om man delar broccoli och blomkål med en kniv från roten av knippena och sedan drar isär dem, så hålls de bättre ihop och trasas inte helt sönder. Fast det visste ni väl redan?

 

 

 

Idag tänkte jag på hur lyxigt det är att kunna vara hemma med två små, så länge de är små. Det är roligare än förra gången. Jag känner mig mycket mer avslappnad (nej, det har ni väl inte märkt?) och nöjdare. Få se hur länge jag kan/får vara hemma. Jag har ju tänkt uppta mina studier, men frågan är om man klarar det med ettåriga tvillingar. Och hur det passar med skolan och hej faderuttan. Det är svårt att ta vara på tiden, så jag bara är och njuter så gott det går.

Svårast just nu:

Att ha båda i famnen samtidigt, som de verkar vilka.

Ta upp mig. Nej mig också.

 

 

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. LillSickan permalink
  3 augusti, 2011 12:56

  ser lite ut som Milja skulle säga
  -mamm, menar du att jag ska äta det där, på riktigt ????
  Söta ungar du har

 2. livet permalink
  3 augusti, 2011 01:41

  Tack för det husmorstipset!

  Varför kan man inte få barn nummer 2 (och 3) innan nummer 1…? Tror vi har ganska liknande erfarenheter av ettan, tänk så mycket roligare – för allihopa – om man kunnat slappna av och bara njuta av livet då också.

  Ha en bra dag!

  • 4 augusti, 2011 11:15

   Haha, mycket bra tänkt! Det vore ju nätt.
   Ja, det tror jag med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: