Hoppa till innehåll

En liten fotopromenad blev det

16 juli, 2011

Det blir inte så speciellt mycket gjort med två små och en unge modell större, när den större inte ”orkar” gå någonstans. Fast vi kom oss i alla fall ut på en promenad. Jag tog med en liten stegräknare, för skojs skull. 1,7 km är ca 5700 steg (när man vimsar på med ett barn i alla fall) och hela — trumvirvel — 67 kcal! Inte för att jag bryr mig om det egentligen, men det är ganska skrattretande att tänka att den promenaden brände ungefär ett Dopskex. Haha!

Förresten, William har en ny favoritlåt. ”Jag hörd den i Mazdas radio”, sa han när vi var nyfikna var han hört den. Det – eller min Spotify-lista. Det var Mika som kände igen den, när W nynnande på den. Hahaha, Mikas favoritartist. ^_^ Och Wili blir helt galen om nån annan än han sjunger den. Det är kanske pinsamt?

Jag håller förresten på och förbereder inför nästa veckas långa bilresa norrut. Jag laddade ner min första ”bok” till iPhonen: Bamsesagor. Nu har jag, om möjligt, gjort mobilen ännu mer oumbärlig. Nu har jag bloggen, FB, mailen, telefonnummer, musik via Spotify och barnunderhållning i den. Fast det är väl bra, så länge mobben håller.

Sagorna verkade jättebra. Rune Andreasson läser… nej nu ljuger jag, han som läser heter Olof, men det låter ”som vanligt” och så är det en del bilder, fast inte lika mycket som i TV. Jag vet inte om han orkar höra en hel saga, ikväll orkade han inte. Fast kanske det är annorlunda i en bil – när det är tråkigt.

Förresten, på tal om det, måste jag länka till ett roligt skämtinlägg. ^^ Från Stockholm Live. (ej barnvänligt. ;))

Här är killen som vant sig vid att mamma fotar hela tiden. Ibland går vi förbi något ogräs eller en blomma som W tycker om. ”Mamma, filma den där”, säger han och jag gör det ibland. Idag satte han sig på en sten och poserade. Eller så såg det ut, jag vet inte vad han kollade efter. 😀

Vem har sagt att soptunnor är tråkiga? W hittade ett rör rakt genom den stora containern och vi kikade på varann.

Och promenerade till mataffären och köpte hushållspapper. ”Bara” hushållspapper. Not.

Moln är vackra. Jag petade in lite text från en av mina gamla dikter.

Bzz, bzz, sa humlorna och det doftade starkt av sommar.

Milja Milson Persilja var glad idag. Fast lite ledsen innan det blev dags att sova för natten.

Jag hittade ännu mer blommor att fota. Den röda var lite lustig. Fast det blåste så bilden blev lite oskarp.

Dagens Fail!:

Jag laddar upp bilder till ett nytt album på Facebook och den hittar bekanta ansikten och förslår mitt namn – även på en bild av syrran.

Och så tycker generatorn även att det här är ett ansikte:

Tja, jag förstår logiken. 🙂

 

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 17 juli, 2011 11:47

    Vad vackert skrivet om molnen 🙂

  2. 18 juli, 2011 10:31

    TACK! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: