Hoppa till innehåll

Dop

9 juli, 2011

NU är dom döpta. Lite förseningar, lite glömda flaskor (Mika fick kuta till Stockmann och köpa nya + mat), en massa god mat, helt underbart sällskap, en härlig efterfest med mycket folk, grillat och gott. Underbart!!!

William och kusin C har lekt och lekt och lekt. I den nästan-färdiga lekstugan, puttat varandra på en trehjuling tills den välte. Skrattat, börjat om. Om man kan leka sönder sig, skulle det vara en bra beskrivning av den här dagen. Saldo: En del skrubbsår, sandiga händer och kläder, svettiga, men lyckliga och trötta barn.

Isaac och Milja sa inte ett pip under hela ceremonin. De sov. I min och Mikas famn. J-syrran läste en bibeltext med en sån otrolig inlevelse. Jag fick lite skräp i ögat. För att det var så fint och för att jag är så glad över min familj, mina nära och kära och mina friska barn.

Nu är vi hemma och vi glömde de där ARMA flaskorna IGEN hos farmor! Och mobil och kamera, så ni får inga bilder idag (kan man blir mer vimsig?). Jag är så trött så jag tror jag går i bitar. Bebblorna sover, jag läser ”Gud är kärleken” i ett dopkort av min mamma och det räcker för att tårarna ska flöda igen! För att det är så fantastiskt fint och för att jag är så trött och för att allt är så intensivt och för att jag vill ha dem här runt mig, hela jävla tiden! Jag ursäkta det fula ordet i detta sammanhang, men jag vill ha alla dem jag älskar här med mig. Varför är det så långt geografiskt när det inte är något avstånd mellan hjärtan? Finns det nån mening med det också? Och att jag inte ser min egen gudson så ofta och för att jag känner att jag försummat mina uppgifter.

Tårarna rullar över mina händer på tangentbordet, men jag är mest tacksam. Livet är så tungt, så intenstivt och jobbigt – men mest så fantastiskt underbart. Det har gett mig tre friska barn. Det vackraste i mitt liv, kan jag ha i min famn och de gurlar och ler mot mig.

Amen och tack. *buhuuuuh!*

httpv://www.youtube.com/watch?v=sLw71jo5yb0

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: