Hoppa till innehåll

Städiver och pusskalas

5 juli, 2011

Hur vet man att man håller på att bli tant på riktigt?

Jo, när man sitter och ser på Allsång på Skansen (med stickningen i famnen…)  och tycker att de har en så ung programledare. Måns.. tja, han är ju ihop med Marie, som är 21.. väl? Va? Nehej, 27! När hände det? Hon var ju nyss med i A-teens! Okej, det var väl några år sedan. Och vad då att Måns klär sig ”gubbigt”, det är ju snyggt.

Siwan. Hon borde väl vara en sisådär 55 eller.. va sa du? Jag trodde jag hörde fel – 75 år? Visserligen har hon en väldigt gammaldags klänning, men jag trodde inte hon var 75. Var tar tiden vägen?

Och Ulrik var ju lite cool. 17 bast. Han spelade in en akustisk version av Lady Gagas ”Born this way” några timmar efter att den släpptes och fick nästan en miljon visningar på Tuben. Var han SÅ bra eller hade han bara tur? Han ser ut lite som Emil i Lönneberga.^_^

Idag har det varit storstädning. Var sak på sin plats, som Alfons pappa säger. Och det dyker hela tiden upp saker när man städar. Jaha, där låg en del kritor. Mitt hår. Oj, en stor teckning. Lego, lego, lego. Nappar. Mitt hår. En massa babykläder över hela soffan. Mitt hår. Alltså seriöst, mitt hår är överallt – speciellt runt ungarnas tår och händer, men inte på mitt huvud! 😀

Det har varit runt 20 grader här och jag njuter så in i bängen av lite svalka. Twinsen sover som änglar (dels för att de inte har nån pruttkramp idag), Milja jollrar långa ramsor, Isaac sitter och petar i en leksaksbok. Varifrån kom sådana här små änglar? Visst grät tjejen en hel del, självklart mitt i Allsången, men hon var kanske bara väldigt less på den. ^^ Man kan ju inte hålla med sin morsa, heller.

Sen åt hon lite på min arm, lyssnade på Hasse Alfredsson och Änglahund och .. slocknade.

Jag har stickat färdigt ett par sockor, börjat på ett par nya, pussat massor på mina bebblor och kramat, kramat, kramat dem! Det är dessutom extra skönt när det är städat, jag njuter.

Idag fick vi förresten äntligen våra sjukförsäkringskort till tvillingarna. Hurra! Allt är rätt stavat och rätt nu!

Här kommer ett lite för tidigt namnavslöjande. Men de har ju redan sina namn. Vi kunde inte vänta till dopet, som är på lördag, för magistraten ska ha namnen när de fyller två månader. Magistraten. Suck ja, samhällets ändtarm. Nej, nu ska jag vara snäll. Statens finaste och bästa organ. För tänk vad mycket bajs det skulle bli överallt om inte ändtarmen fanns? Okej, nu lägger jag av. Nu. 😛

Såhär heter twinsen:

Annons
5 kommentarer leave one →
 1. Barbro permalink
  6 juli, 2011 04:14

  Vilka fina vackra namn….<3

 2. 6 juli, 2011 04:42

  Och Annéa heter Linn Sophia i andra namn 🙂 Tänk så lika!!
  Skönt att höra att allt är bra med er och att vardagen löper. Här sovs det dåligt, så det har varit jobbigt de två senaste veckorna.
  Nu e båda dessutom snuviga och febriga 😦

  Fast jag ska int klaga i din blogg 🙂 Den andas posivitet, och det vill vi inte förstöra!!

  • 6 juli, 2011 05:29

   Klaga på du, det är ingen fara! Det är apjobbigt när man inte får sova. Det var inte så bra här i natt heller. Vi är tillbaka till vakna-var-tredje-timme, tydligen. Suck.
   Hoppas ni får vara friska snart igen. kram!

 3. Mamafive permalink
  11 juli, 2011 10:32

  Todella kauniit nimet ❤
  Meilläkin on toisella kaksos pojalla kolmas nimi Elias.

  Mukavia kesän hetkiä teille!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: