Hoppa till innehåll

Ikväll

29 maj, 2011

Regnet har gett med sig för tillfället. Skogen runtom huset är lugn och andas svalka och fukt. Det doftar sommarregn. Tvillingarna är utslagna efter en bilfärd och matvarorna är i kylskåpet. Här skruvas Ikea-möbler, än så länge går det utan invektiv. Jag gick ut för att försökta få fatt i känslan efter regnet. Så mycket fina färger det finns i naturen! Jag blir inspirerad att sticka mer sockor i naturens färger: lila, grönt och blått. Fast inte samtidigt.

Om det här skruvintresset håller i sig kommer sonen att bli väldigt bra på att meka med molijänger och molijoxer. Det är väl såhär småkillars intresse börjar, det som senare leder till att de skruvar mopeder och bilar. Och det är något han själv har kommit på att han gillar. Han är noggrann; han kollar instruktionerna mellan varven, funderar och leker. Det är viktigt att få vara med!

6 kommentarer leave one →
 1. 29 maj, 2011 07:36

  Vilka vackra foton igen en gång 🙂

 2. Mamafive permalink
  29 maj, 2011 08:50

  Mahtava lasti nan:ia 🙂 Mies joskus nauroi että huhuh,kylläpäs meille menee korviketta! Sanoin,odota vaan kun kaikki 5 lasta juo tavallista maitoa. Niinpä koska nyt kannan sitä joka toinen pvä 7 litraa kotiin. Kohta varmaan hankitaan oma lehmä 🙂 (hih,onnex ei asuta maalla).

  Jee,hellettä on luvassa ihanaa. Kohta se kesä on täällä…
  Mukavaa alkavaa viikkoa teille.

  • 30 maj, 2011 06:04

   Ja, det väger en hel det här, du vet ju! Det blir inte lättare när de börjar äta riktig mat, för jag vet att det säkert blir en hel del burkmat. Men det ordnar sig också. Sju liter mjölk och en massa mat, huh huh! Det går åt ännu mer hos er! Ha en superfin vecka!! Kram

 3. Barbro permalink
  30 maj, 2011 05:25

  Vackra foton!
  Lycka måste väl vara att få ha dubbla uppsättningar av såna förtjusande babysar,och med en sån fiffig storebror.

  • 30 maj, 2011 06:05

   Tack Barbro! Ja, de är för härliga, ungarna!! Ha en fin början på den nya veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: