Hoppa till innehåll

När saker funkar och är sådär bra

24 maj, 2011

Nu är besiktningen klar! Jag är eftergranskad, godkänd och utkörd. Tack och hej, nu kan jag inte säga på återseende, sa läkaren, eftersom det är hon som bara träffar mammor som är eller vill bli gravida. Det kändes bra – att allt har läkt som det ska – men lite sorgligt också på något sätt. Jaha, nu ska man aldrig ha mera barn. Vi/jag är jättenöjda som det är, men det kändes på något sätt definitivt. Alla dörrar är stängda på den fronten. Ändå var det en del av mig som sörjde. Den här biten av mitt liv är över. (hjälp, jag är gammal! 🙂 ) Fast mest skönt är det ändå. Vi lär ha att göra de närmaste åren ändå! 8)

Det verkar bli en allmänt mysig dag. Bebisarna sover, jag ska just sätta dem i vagnen och gå ut i solskenet och 14 plusgrader. Jag fick en rolig avi på posten. Hmm, vad kan det vara? 8)

Jag har plockat fram lite storlek 62-kläder. Yay, klara färger! Det påminner mig om hur mycket jag gillar olika starka färger tillsammans. Jag har skaffat dem på förhand, för jag vågade nästan inte köpa nåt i 50 eller 56, när jag i början inte ens vågade tro att mina två små underverk skulle överleva (alla pratade ju om risker hit och dit, för tidigt födda och så vidare, speciellt med tvillingar). Och nu är de här! Jag fick två! Ibland ser jag mammor med tre barn och tänker att de har väntat barn mycket längre än jag. Fast också fått uppleva andra saker, flera otroliga förlossningsstunder, längre tid av bebismys också kanske mer tid för det enskilda barnet. Eller så inte! Kanske de inte alls hade så mycket tid de önskade ändå, om barnen är nära i ålder ändå.

Nu blir det att planera lite träning så smått igen. Eller ja, väldigt försiktigt än så länge, men kanske en liten joggingtur i det fina naturspåret snart? Nu vet jag att jag kan och får, bara jag orkar.

Förresten, det där med faderskapet och godkännande av det, för de som inte är gifta. Man ska få en kallelse. Varför vi inte hade fått nån vet jag inte. Inte visste de på socialen heller. Dessutom borde de ha hunnit skicka ut en påminnelse om det redan. Men nu har jag själv bokat en tid! Det är bra när saker fungerar, I like!

(Går-)dagens bästa:

Jag fick mitt stora barn att äta sallad, när jag sa att den vita, krispiga delen på kinakål smakar äpple. Han åt tre bitar, hah!

(Går-)dagens sötaste:

”Mamma, jag kan inte kramas så mycke, för min arm går av.”

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: