Hoppa till innehåll

Lyx!

24 maj, 2011

Jag är på så sjukt bra humör nu, att inte ens det antågande regnet gör mig deppad. Jag var ute och gick, till Posten, med twinsen. Man vänjer sig vid en stor vagn också, nu känns den inte alls lika bökig längre och den ryms ju nästan överallt. Hurra!

Sen skadar det ju inte att det kom ett litet paket heller. Eller ja, det ena är inte ett nystan, utan ett ”ufo”, med ett flerfärgat garn som randar sig på ett speciellt sätt. Nu ska vi se om jag klarar att nysta upp det, det är dubbla trådar och det finns till och med en video för hur man ska göra för att öppna det.

Milja och Isaac sover på balkongen. Jag lyssnar på min sommar-CD, den är inhandlad i tidernas begynnelse för 89 kronor på Ica Maxi. Den är extremt tantig och extremt bra! Jag har haft den i många år och den ger mig en så fantastisk sommarkänsla! Här kommer lite mer feelis-bilder.

PS. Om nån hade sagt till mig att man kan må såhär bra efter att ha fått tvillingar, skulle jag inte ha trott dem. Ibland får jag nån hormonchock eller jag-vet-inte-vad, men jag blir så glad att jag skulle kunna gråta, för att det har gått så bra och för att jag njuter av stunden. För att jag finns till, för att mina barn finns, för att jag orkar med det ja. Tack livet! DS.

Annons
8 kommentarer leave one →
 1. annepauline permalink
  24 maj, 2011 12:40

  Vilka häftiga garner du köper. Men nog verkar det lite tålamodsprövande att nysta ufo-garnet…

  • 24 maj, 2011 08:33

   Det är mitt godis. Lite lyxgarn.

   Jag tycker faktiskt det är roligt att nysta garn, bara man har tid. Det värsta är när man blir avbruten konstant, då är det lika bra att vänta tills man har tid. Då är det bara roligt. 😀

 2. Erica permalink
  24 maj, 2011 12:53

  Härligt att du njuter och mår så bra!! Jag sitter och tragglar mig igenom stämmor till ett det stora verket ”Var Dag” som ska sjungas på musikfesten.Vi ska samöva ikväll i Pargas så man borde kunna lite på förväg så man int känner sig helt dum.Vi ska köra tillsammans med Arja dit.Hon blev extra glad när hon hörde att du fortsätter att sjunga till hösten!!:)

  • 25 maj, 2011 12:38

   Åh va roligt, både gällande samövningen och Arja. Jag ser fram emot hösten! Det var lite dumt att jag är borta just nu, när det är Kulturår och allt, det harmar mig, men vad kan man? Livet svänger dit det vill och man får hänga med. 😀

 3. 24 maj, 2011 07:56

  Vad glad man blir då man ser att nån annan är glad och har det bra! Svensk sommarmusik är ju bäst 🙂

 4. Barbro permalink
  25 maj, 2011 05:26

  Då jag följt dig så pass länge som jag gjort är det väldigt trevligt att läsa om hur bra du mår just nu,hur du kan njuta av att vara mamma till tre otroligt fina barn,hur du tycks älska livet med allt som hör till.
  Ha en bra dag i dag och njut av att bara vara.

 5. 25 maj, 2011 06:39

  Har ofta gått in och läst din blogg och kan inte annat säja att jag beundrar dej STORT.Du är jätteduktig.
  .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: