Hoppa till innehåll

Dagens

19 maj, 2011
tags:

Dagens finnes:

Trött, men ändå ganska glad mamma. Och två halvpigga ungar med världebs sötaste leenden, som sparkar i täcket och låtsas somna. 😛

Dagens önskas:

Varmt vatten. Det är andra gången på en månad vi är utan varmvatten på grund av arbeten med ledningarna. Förra gången tog det ett dygn innan det kom tillbaka. Nu har de lovat innan klockan 18. Vi får se. Jag hoppas! Och så önskar jag noll bajsblöjor under den tiden.

Dagens sämsta:

Tandvården i Åbo. 5700 i kö och över 700 som väntat i ett halvår. Det strider mot patientskyddslagen. Extra intressant även för att det rör min framtida arbetsplats – en möjlig sådan. Instrumentvårdare jobbar ju där också.

Intressant även för att det är samma nämnd som besluter om tandvården, som om dagis och köptjänsterna/servicesedlarna som det varit mycket tal om. På alla håll saknas pengar. Hoppas vi får ha kvar vår dagisplats utan extra kostnader, bara för att det är ett dagis som säljer tjänster åt Åbo stad.

20110519-102649.jpg

20110519-102706.jpg

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. Erica permalink
    19 maj, 2011 11:21

    Välkommen till vårt dagis som är stadens egna daghem:) Fast vi börjar väl ha ganska fullt till hösten förstås…:( Ha en bra dag! VI ska ha vårfest på dagis,utomhus och nu regnar det…

    • 19 maj, 2011 11:50

      Det kanske blir flytt på sikt i alla fall, om inte de klarar ut det där med värdet på servicesedeln. Vi sökte till ett annat dagis först, men nu är vi ju glada och nöjda med det vi har, så vi byter inte än iaf. 😀 Men bra ti veta vann vi har dig. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: