Hoppa till innehåll

Morning!

13 maj, 2011

Här börjar vi dagen med att Milja kräks lite i sängen. Självfallet på det ställe där jag just tagit bort den svettiga frottéplasten. Nu fick jag i alla fall bytt i sängen. Bebblorna har rena blöjor och här pågår ett frenetiskt nappsugande. Ute är det både sol och regn. Skönt med en dag av regn, det behövs! Jag kickstartar hjärnan med lite problemlösande i Portal 2 och med macka och smoothie. Hej fredag!

20110513-101304.jpg

20110513-101316.jpg

Annons
One Comment leave one →
  1. 13 maj, 2011 10:18

    Stort tack för ditt stöd och för att du skrev på med ditt namn! Det betyder mycket för mig och min familj ❤ ❤
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: