Hoppa till innehåll

Bebismaffian

5 maj, 2011

Hej! Bebismaffian här! Det hörs minsann var vi är, speciellt igår kväll när vi höll på att skrämma slag på mormor och morfar, som undrade om vi nånsin skulle sova mera alls. Men lite måste man ju föra oljud, så vi märks. Mest gillar vi att vara med mamma, helst så nära som möjlig och så mycket som möjligt. Saker vi inte tycker mamma ska göra är bland annat:

1. gå på toa. Speciellt inte stanna längre än en minut.
2. Speciellt inte göra nummer två på toan.
3. Äta ifred.
4. Skriva blogg. Då passar vi på att bajsa, så det blir ett fint avbrott eller helst ett tankehopp i texten.
5. Sätta ner oss och tro att vi sover ensamma  😉

Vi har också kommit fram till att Österbotten består av 99 procent rapalandi eller möjligtvis skog. 0,9 procent är vägar och så 0,1 procent hus och människor. Men vi gillar det! Idag hälsade vi på vår ”tante” och på vår femfaldigt moster J. Moster L och kusin C-vitamin var också här igår och då testade vi vår lungkapacitet, men lite gosiga var vi också ett tag. Det är bra med Cuplaton/Cuplastop. Sen var vi uuuurgulliga mellan 00 och 12 på dan, för vi somnade om hela tiden så mormor och mamma fick sova, fast såklart vakna med tre timmars mellanrum för att mata oss. Hej hej!

Hälsningar Bebblo och Bebblosconi

Pust! Det är inte lätt, men det går bra att vara här med bebblorna. Jag hann till och med sticka lite på mina lysmasksockor i sojagarn igår på tåget. Det var skönt! Mamma påpekade att jag är ”en annan människa” nu än jag var med William, då jag ständigt sökte egen tid och försökte vara ifred och lasta över honom på andra. Nu vet jag att det inte går. Jag hittar några egna minuter eller tar dem, när det går. Annars är jag mest med tvillingarna. Solen skiner och vi har det hemtrevligt. Äter köttbullar och efterrätt med bär&kvarg, tittar på hockey i moffas stora tv och tvättar kläder. Eller ja, mormor tvättar lite bebiskläder och trasor. Moster J lär sig mata småbarn. 🙂 Katten vågar inte komma in när ungarna skriker. Jag förstår honom, jag skulle också hållas ute. Jag njuter. Det här är ändå hem-hemma, alltid.

PS. Idag har jag inte tid att sätta in bilder en och en eller redigera så mycket. Ni får klicka er fram i galleriet istället. Förrsten – vilket fördrar ni? Stora bilder eller mindre? 🙂 DS.

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. annepauline permalink
    5 maj, 2011 02:38

    Så härligt att vara i Österbotten! Då får jag väl ingen bild på frassin denna gång…?

    • 5 maj, 2011 08:38

      Underbart är det! Vem vet, den som väntar på nåt gott… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: