Hoppa till innehåll

Bad och katt

5 maj, 2011

Ibland tänker jag: ”Vem är den där tvillingmamman som det pratas om? Jaha, det är ju jag!” Det känns på sätt och vis overkligt, allt det som har hänt, trots att jag varit gravid i nästan nio månader och sedan fött två barn. Två på en gång. Hjärnan hänger inte med. Fast sen är jag lite stolt över min stora familj, när jag äntligen fattar. 😛

Just nu känns det riktigt bra. Förvisso skulle jag inte ha något emot att sova hela natten, typ åtta-nio timmar i sträck vore helt superlattjo. Sova med kissen i sängen, ligga och klura på en god sudoku eller bara tänka och lyssna på musik. Eller sitta uppe vid datorn och bloggsurfa eller sticka eller bara se på tv, utan att känna pressen att gå upp snart igen. Sen – nångång – blir det så igen. Det ordnar sig, liksom, ingen stress.

Samtidigt njuter jag för fullt. Över att ”bara” behöva mata kidsen och vara med dem. Att det inte krävs så mycket av mig på sätt och vis. Att få sova när de sover och bada dem ibland. Att vila och umgås med familjen. Att stryka bebisarna över håret och känna dem dofta nyfödd och nybadad.

Ikväll hade vi deras första riktiga bad – inte bara tvätta under kranen. I en halvvarm bastu badades det. Vi fick vara två, syrran och jag. Milja diggar inte alls det här badandet, men båda var lugna efteråt. Isaac gillar att det här nakenfis-stadiet, men så har han lite mer hull också. Twinsen har förresten sovit nästan hela dagen, de är som förbytta från igår! Jag hoppas de sover inatt också…

Ibland önskar jag att jag skulle bo här, i Österbotten, nära mina systrar ♥♥ och min familj och mina vänner här. Å andra sidan har jag vant mig vid livet i stan och alla kontakter där. Det är knepigt det här med dubbla liv.

Anne-Pauline! Jag lovade bilder på kissen! Vår knasiga frass kliar sig mot buskarna och tuggar på grenarna, så han har bark i munnen. Men inne är han inte. 🙂

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. annepauline permalink
  6 maj, 2011 06:21

  Tusen tack för bilderna på världens mysigaste frass! Småtrollen är så härliga att se på men jag tycker frassin är sååå underbar. Fläcken under hakan och de goa tassarna! Även om han är kastrerad sitter ”takterna” i så han stryker sig för att sprida sin doft och markera sitt revir. Han är bara så macho!

  • 6 maj, 2011 09:05

   Det var så lite så. Frassin är mysig, han är inne lite då och då. Jag skulle gärna sitta framför en brasa och gosa med honom också. Nu får jag gosa med tvillingarna istället. 🙂

 2. 6 maj, 2011 08:48

  Vad ni liknar varandra du och din yngre syster 🙂

  • 6 maj, 2011 09:04

   Vilken av dem menar du? Jag har två. 🙂 (lyckliga jag, som har två älskade systrar!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: