Hoppa till innehåll

Glad skärtorsdag!

21 april, 2011

Påsken är här! Jag är på superduperhumör och myser med mina barn. Dansar runt lite med Isaac, som bara vill sova i famnen. Jag gör en Linn och rutidansar, fast jag inte är helt hundra på hur rutidans går till, haha! Sen får ni en liten hönshälsning från mig i form av lite bildredigering. Man skulle kunna tro att jag inte gör annat än fotograferar på dagarna. Tja, det och matar bebisar. Och vilar lite när jag kan.

Såhär ser det ut när det är matdags och jag är hemma själv. Såvida den ena inte råkar sova lite längre, då får de äta en i taget.

Ikväll var jag en sväng till affären, alldeles själv, igen. Det är en sån otrolig känsla av frihet! Fartvind, lite motorväg, musik på hög volym i bilen och inga ”ih-haa-haa, ihanaa, onhan ratsastaa” eller ”äppel-päppel pirum parum puff”. Det är inget fel med barnvisor, jag älskar dem också, men inte bara dem. 8) Ibland blir man lite crazy i skallen av de där ramsorna, de sätter ju sig som klister. Jag fick plötsligt en enorm längtan efter min motorcykel. Kanske jag kan ha en igen, när sönerna blir så stora, såvida inte morsan är för pinsam då. Fast det är jag ju aldrig (man måste tro på sig själv!).

Idag föddes också tanken att jag kanske skulle åka till Österbotten, med tåg, med twinsen. Jag måste ju klara det för tusan. Om jag tar deras vagn med… eller Williams gamla vagn. De är ju så små ännu att de kan dela en vanlig vagn. Och de ligger stilla, de är ganska lättskötta. Förutom det här med sömn och sånt. Få se, få se. Jag funderar på saken över påsk.

 

Jag är så glad över det här kalsongmodet, det är så härligt med leggings som man har köpt när man är gravid och så konstaterar jag nu att jag faktiskt ryms i dem. Yay för halva priset!

Sen får ni en liten påskhönedans med mig och Isaac! Glad påsk på er vettja!

Annons
9 kommentarer leave one →
 1. 21 april, 2011 06:21

  Jag blir så glad av att se foton på dina fina barn, både storebror och tvillingarna.De är så söta att hjärtat smälter.Glad Påsk!

 2. inges permalink
  21 april, 2011 06:22

  Glad Påsk på dig med. Dina bilder är härliga. Önskar jag orkade sitta och peta och påta med sånt. Men å andra sidan har jag ju inte tillgång till så ljuvliga fotomodeller som du har.
  Men vad gör det. Får alla fem barn hem i lördag + två sambos. Det är lycka.

 3. 21 april, 2011 07:00

  Glad påsk!

 4. 21 april, 2011 07:04

  Glad påsk åt er alla fem. Underbara bilder. Underbara motiv. Beundransvärt att du fixar allt så galant t.o.m. bloggandet och fotofixandet.

 5. 22 april, 2011 12:36

  Glad påsk till dig och din familj 🙂

 6. 22 april, 2011 04:15

  Glad påsk till er!

  Jag blir så glad av bilderna. Vi sa med maken igår att vi båda saknar den där nyföddhetsperioden, då de liksom e så hjälplösa. Och fast vi har försökt njuta av det, så har det av nån anledning ÄNDÅ gått alldeles för fort.
  Men vi njuter ju nu också, av alla upptäckter och framsteg de gör!
  Kram

 7. netaskrypin permalink
  22 april, 2011 08:24

  Glad påsk på dig också!!! Och fortsätt du med din påskhönedans… 😉

 8. päronet permalink
  22 april, 2011 08:29

  Du e gjort av annat virke än mig, som ens FUNDERAR på att sätta dig på tåget med twinsen! men allt som man verkligen vill GÅR ju… (o ingen dör av ev. skrik) 😉

  • 22 april, 2011 09:59

   Jag åkte flyg med William, Stockholm-Kronoby (eller var det Vasa?) när han var två månader gammal. Det gick bra! Så länge de är såhär små och inte får kolik, ska det säkert gå det också. 8) Som du redan sa, det handlar mest om vilja. Eller dumdristighet om man väljer att se det så. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: