Hoppa till innehåll

Härligt trots trots

18 april, 2011

Ibland känner jag mig som en supermamma. Mamman som klarar allt, har tid att mata två tvillingar samtidigt, göra mat åt sambon när han kommer hem, packa ner en ryggsäck, dra till bibban och leka med stora sonen och låna böcker, åka via affären och handla välling och Nan 1, gå till apoteket och sedan dra hem igen. Slänga stora sonen i badet, leka, skratta och stoja och sedan läsa de nya böckerna.

Det där är faktiskt sant, sånär som på en sak. Jag lagade ingen mat. 😛

William och jag hade riktigt roligt och vi har larvat oss massor ikväll. Det är mycket tack vare att Isaac och Milja sov någorlunda på dan, så jag fick en chans att ta igen mig lite mellan varven. Då blir det glada kvällar! Så rysligt mycket sömn blir det inte, men mer än helgen gav. Jag lyckades också parera Williams prövningar, jag blev inte arg när han försökte lirka till sig godis och stod och petade på de där arma askarna som är utställda lågt nere vid kassan, han lyssnade på mig och lydde! Han gick med på att ta en korg istället för en vagn fast han var väldigt enträgen ett tag. Skönt när saker fungerar, skönt när man känner att saker funkar bara man orkar svara och tillrättavisa, gång på gång. Jag fick också tvätta hans hår och berömde honom, fast han är rädd för det där eviga vattnet i ögonen. Men han kan ju, han vågar ju!

Nu har vi slarvat hem över 20 bilderböcker igen. Jag tänkte jag skulle låna bara 10-12, men det går inte. Det finns för många bra och vi läser ju dem alla. 😀

Inatt hoppas jag att det blir lika fint och månklart som igår. Då glodde månen in i vårt vardagsrum med sin bleka skiva. Jag älskar månen, att se den lysa in på kvällar och nätter. Så gjorde den alltid i mitt barndomshem också.

Annons
7 kommentarer leave one →
 1. fante permalink
  19 april, 2011 04:31

  Det ser ut som att ni lånade en av de böcker vi returnerade i lördags 😉

 2. Fia permalink
  19 april, 2011 09:09

  Det är härligt med såna dagar och bra att komma ihåg andra gånger när allt bara kör ihop sig och man håller på att bli gaaalen.

  • 19 april, 2011 08:11

   Ja, det är underbart att vara glad och få njuta av sina barn! Att inte bara vara trött. ^^

 3. 19 april, 2011 09:51

  Håller med föregående ”talare”, det är skönt att det vissa dagar blåser lite medvind också, så har man bättre kraft att kämpa de dagar när motvinden slagit till…

  • 19 april, 2011 08:11

   Absolut. 🙂 Och det bästa är när kraften kommer överraskande, man får ny ork.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: