Hoppa till innehåll

Olag

12 april, 2011

Dagens mantra:

Det blir bättre, det blir bättre. En dag kommer jag kanske att skratta åt allt elände, men inte just idag. 😥

PS. Inatt drogs jag med en otäck mardröm om att jag och William åkte tåg, i Seinäjoki klev jag av sista vagnen, som saknade sidor och så hann jag inte med tåget. När jag äntligen kom på det igen och hittade min gråtande son, trodde inte folk på att han var min son utan att jag försökte kidnappa honom.
Mitt undermedvetna har dåligt samvete för att jag grälat på sonen och inte hinner med honom, även nattetid. 😦

2 kommentarer leave one →
 1. 12 april, 2011 04:49

  Det är en mammas lott att alltid ha dåligt samvete!
  Man kommer nog att få dras med det resten av livet, är jag rädd 😉 Den där känslan av att aldrig räcka till. Som tur är så upplever nog inte barnen alls det på samma sätt.
  För åtminstone har jag aldrig tänkt så om MIN mamma, och jag är säker på att hon dras med precis samma dåliga mammasamvete som jag själv…

  • 12 april, 2011 05:30

   Det har du rätt i. Min mamma säger samma sak, att hon har dåligt samvete för dittan eller dattan ibland, sånt som jag inte funderar på. Undrar hur det är för små barn, hur mycket de minns? Känslor minns man ibland tidigt. Och barn tar kärleken och tilliten för givet, som det ju ska vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: