Hoppa till innehåll

Korvmodellen

27 mars, 2011

Efter att ha lyssnat på rumsgrannens bebis som gett full hals i ett par timmar nu, kan jag bara konstatera att jag har det väldigt, väldigt bra. Efter förra matningen lindade jag in barnen i varsitt täcke. Det är ju superbra, när de inte ligger i min säng! Den här varmkorv med bröd-modellen rekommenderas! Jag blev rädd att I&M skulle ha slutat andas, de är så tysta. Men nej, de sover bara väldigt fint. Jag blir rörd, igen, fast den här gången lättad. Jag har det så himla bra, jag är välsignad. 😉

PS. Nu snöar det här i Åbo igen också. Men det gör inget, jag vet att våren vilar därunder. 🙂

PPS. William skrek i timmar ibland, jag hoppas vi inte behöver återuppleva det. Det är hemskt när man är så maktlös, sömnlös, arg… och bebisen har ont. Jag ber för bebisen som gråter så, för att föräldrarna ska orka. Och lite för mig själv, så jag också får sova inatt.

 

Annons
6 kommentarer leave one →
 1. Malin permalink
  27 mars, 2011 08:53

  Jättestort grattis Bitte! Läser först nu att tvillingarna har fötts. Två supersötisar med vackra namn. Vår Iris skulle ha hetat Isak om hon hade varit pojke, vilket vi trodde att hon var. Har inte läst alla dina inlägg, men allt ser ut att ha gått bra för er. Många varma kramar från oss i Borgå!

  • 28 mars, 2011 05:42

   Tack Malin och c:o! Vi saknar er här på västkusten. Hoppas ni kan hälsa på nån gång och att vi kan träffas med en del av gänget i alla fall. Många varma kramar!

 2. 28 mars, 2011 04:30

  Lycka till i fortsättningen med dina ”korv med bröd” Alltså. . .Så härliga bilder!

 3. 28 mars, 2011 08:46

  Här har vi bara en skrikare, och inget som man inte klarar av..men visst e man tacksam att den ena e supersnäll.
  Men det är svårt att inte jämföra..de e ju inte mer lika än två normala syskon, och då man får syskon på olika gång så lägger man ju inte märke till hur stora olikheterna är. Nu gör man det. Oroar sig för att den ena äter mindre, som du skriver, fast man inte ens skulle tänka på det om bebisen var ensam 🙂
  Oroar sig för att den ena inte ler, då den andra gör det. Och sen plötsligt en vecka senare så är den andra plötsligt ikapp…
  Det är lite mer oroande då det gäller sånt med tvillingar, har jag märkt

  De e fina, dina små ❤

  • 28 mars, 2011 12:35

   Ja, det kan jag tänka mig! Roligt att höra en annan tvillingmamma som går med samma tankar. Det lilla modershjärtat oroar ju sig för så mycket, ibland helt i onödan. Men vissa saker tar jag med ro. Sånt som funderade på förra gången; att det rinner ur ögonen eller att de nyser eller hickar. Sånt man undrade om det var farligt.
   Tack detsamma! ❤

 4. En trogen läsare permalink
  28 mars, 2011 04:13

  Åh, de är så söta dina tvillingar! 🙂
  å William oxå 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: