Hoppa till innehåll

Muffins och mys

11 mars, 2011

.

.

.

.

.

.

.

.

Det blev sol på eftermiddagen. Hurra, va bra!

Innan pojkarna kom hem, rörde jag ihop lite käk och toppade det med blåbärsmuffins. Jag älskar det här receptet, det är så enkelt att bara vispa ihop alltsammans med elvisp. Och man behöver inte tida blåbären heller, bara ha dem framme i rumstemperatur ett tag. Smaskigt värre.

Sonen och jag har suttit haft supermysfredag. Han blir så glad när han får äta från vuxentallrikar, med vuxenbestick. Jag påpekar att det är en fördel när man är ”stor”, inte bebis längre. Jag försöker utnyttja de chanser han ger mig, när han är på bra humör, för att låta honom vara stolt och förbereda lite inför bebisankomsten. Sen är han bara sådär jättecharmig, vi sitter och ser på TV tillsammans, han vill se Hopla och vi ska se det tillsammans, precis som när det kommer Clic&Kat. Det är vårt program. 🙂

Jag stickar, vi tittar, han sitter så nära att min arm knappt ryms röra sig, men jag vågar inte flytta den. Det är inte alltid man får sitta såhär länge, såhär nära, såhär mycket.

”I en evighet levde jag som om du inte fanns,
i alla drömmar var du ändå nära,
så underbart nära.
Och jag trodde jag fann dig, men du var nån annanstans
varenda gång jag fuunit nån, så såg jag
att drömmen inte var sann.

… Alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött. ”

2 kommentarer leave one →
  1. netaskrypin permalink
    12 mars, 2011 09:19

    Mumsiga muffins! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: