Hoppa till innehåll

Lådor, Ikea… allt!

27 januari, 2011

Hurra hurra! Idag kom lappen om att jag har två… TVÅ moderskapsförpackningar att hämta ut! Va häftigt, det har jag aldrig gjort förut. William är ju född i Sverige, så vi tyckte det var dyrt att sända efter en. Jag tror vi skulle ha hamnat att betala nåt runt 320 euro för den och vi hade redan samlat ihop motsvarande saker. En sovpåse från 1995 hade vi också fått överta, syrran är ju född då. 🙂 Den sovpåsen hänger förresten fortfarande med.

När man får tvillingar får man tre (!) lådor om man vill, men det kändes lite överdrivet. De flesta tar två lådor plus en penningsumma. Så ock vi. Ikväll ska jag fota innehållet och sätta ut lite bilder! Yay yay!

Och gissa vad? Vi ska till Ikea ikväll igen. Vi bort snart på Ikea, haha. Vi ska  äta där och hämta två hatthyllor till hallen, så det blir inte en så märkvärdig resa, men roligt ändå. Sen ska jag hämta en födelsedagspresent… *hemlis än ^_^* och packa ner den och lite kläder inför resan imorron. Så det blir både att packa ur, packa upp och packa ner idag!

Jag är så glad, så glad, att jag kokade kaffe åt mig själv. Jag brukar inte dricka så mycket kaffe, bara en skvätt om det hör till någon lunch. Är ingen kaffemänniska. Det är nog femton år sedan jag kokade åt mig själv. Eller tio. Mer bilder senare ikväll! :D:D

Och jaa… jag höll ju på att glömma! Ett väldigt efterlängtat spel till Xboxen kommer också ut idag, Dead Space 2. Det är min version av att titta på skräckfilmer, fast jag vill spela dem istället. Det vågar aldrig se nån skräckis, men det här är annorlunda. Man ska agera, gå runt och överleva i rymden och vara med om sanslösa, halvläskiga äventyr. SÅN verklighetsflykt gillar jag skarpt. Fast bara när små barn sover såklart. Tur att spelet kom före Bu&Bä! Här är en video från en kampanj om spelet.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Pcm5M-KWQnM&

Annons
6 kommentarer leave one →
 1. 27 januari, 2011 12:46

  Nu blev jag också glad! 😀 Som en solstråle skulle ha letat sig in genom januaridiset. Härligt!

 2. Merja Hänninen permalink
  27 januari, 2011 01:29

  Ha en trevlig resa hem! Försök vila upp dig före det kommande ”kaoset” och kom ihåg att saker och ting alltid har en tendens att ordna upp sig.

 3. netaskrypin permalink
  27 januari, 2011 02:17

  Vilken glädje detta inlägg utstrålade, så även jag sitter här med ett stort leende på läpparna och känner mig varm inombords… glad ända inifrån hjärtat! Kan man bara vara glad åt små vardagliga saker har man mycket att vara glad över! 🙂 Som att jag faktiskt kunde sova inatt och känner mig pigg och solen skiner och det är några minusgrader och … ja, allt möjligt! 🙂

  • 27 januari, 2011 09:46

   Så är det! Vissa dagar är det bara så mycket lättare att vara glad. Fast det är klart, när man har saker att göra eller är ute på shopping, då känns det faktiskt lite extra lätt. ^_^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: