Hoppa till innehåll

Sång och snö

20 november, 2010

Jag hoppas Bu&Bä tycker om musik, för de får mycket av den dosen. 😀 Idag har jag varit ute i skärgården, i Korpo och sjungit på församlingshemmet med kören. Det var riktigt skoj, även om det är lite tungt att stå länge. Än så länge går det bra i alla fall och det är jag glad över. Hittills har de små liven varit lugna i magen när jag sjunger. På nåt vis har hela den här gravidgrejen fått mig att vara mer avslappnad (ofta i alla fall) än vanligt. Jag tänker inte på hur det blir sen så ofta, utan skjuter det framför mig och njuter av nuet. Extra nöjd var jag också att det kom snö nu, så det passade ihop med programbladet jag gjorde (som jag blev rätt nöjd med också!). Det är extra roligt att se sitt eget foto i ett lyckat tryck.

William gillade mitt virkade lamm. ”Åååh, så söööt, mamma”, sa han med len  och pipig röst och kramade fåret. Vilket charmtroll! Måste förresten sätta in den här bilden på honom och mig, fast jag inte gillar suddiga bilder. Men han satt så nära (jag spelade ett litet spel på mobilen) och passade på att krama honom och mysa lite extra när han sitter stilla för en gångs skull. 😀

Nu har vintern och halkan kommit till Åbo också. Jag hoppas snön stannar ett tag! W ville inte gå hem från dagis igår – det förstår jag! När jag själv var liten väntade jag som en tok på snön varje vinter. Vilken besvikelse det var när det bara var rimfrost i gräset och inte snö!

Förresten, minns ni de brända hjärtljusen jag pratade om förra fredagen? Jag gick till Anttila för att byta dem. 

”Oj, såhär ska de inte se ut”, sa en tjej i kassan. ”Vi har fått nåt mail om de här, men jag har inte kollat det, det är inte många som köpt dem ännu”.

De återkallade hela sortimentet! Tjejen kollade förpackningarn och alla hjärtan hade samma fel. Sen plockade hon ner förpackningarn ur hyllan. Snacka om brustna hjärtan. Jag bytte till en annan slinga med kristallkulor. Fast nu blev den för stor, så jag får skaffa en ny burk att ha dem i!

Dagens missing in action-foto: Julöppning i Åbo. Men det kommer bild, var så säker. Bara inte idag. Har ni förresten tänkt på att det är första advent nästa helg? Tiden går.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: