Hoppa till innehåll

En fredagkväll

15 oktober, 2010

Sonen har varit extra gullig och mysig ikväll. Efter att jag kom hem från en (något högljudd) middag med studiekamraterna, låg vi på soffan och hade mysigt. Han körde sina bilar under mina armar. Sen låtsades han att han ramlade ner i ”vattnet”, det är golvet det.

Mamma hjäälp, kasta en livbåt åt mig, skriker han, och håller upp armarna. Jag låtsas kasta en livboj och dra upp honom, han är nöjd och glad.

Sen stickar han en halsduk åt mig. Han lånar ”sexans stickor” och petar, trycker och hackar ner dem i garnnystanet. Omsorgsfullt och betänksamt.

Här, varsågod, här får du en halsduk. Han ger mig garnnystanet.
Tack, tack, va snällt.
Jag ska stick en ny halsduk, säger han och tar tillbaka garnet.

Han dricker sin välling och jag får ligga nära honom. Jag ser att han riktigt dallrar med läppen, som när han var riktigt liten och han lägger ena armen runt mitt ansikte. Myyysigt värre! Ibland hinner man inte uppskatta sina småbarn, för de flänger bara runt. Det är när de ligger stilla som man hinner se på dem och begrunda. ^_^

En av de roligaste sakerna han sagt på ett tag, var när jag skulle testa om han kunde veckodagarna. Jag vet att han kan, men frågar ibland ändå.

Vilken dag kommer efter fredag, frågar jag. Sonen svarar rappt:
Godisdag! 😀

Nån dag kommer jag att sakna den här tiden otroligt mycket. Just nu njuter jag av alla fina stunder.

Kvällens mysvideo:

httpv://www.youtube.com/watch?v=A_Wflt_sI74

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 15 oktober, 2010 09:17

    Shit, vad härligt! De bästa stunderna ever! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: