Hoppa till innehåll

Urk och Ugg

27 september, 2010

 Jag har inget vackert att säga om den här dagen.

Förstår inte varför jag inte kan sova. Nu är det likadant igen. Jag ligger och stirrar mig genom natten och sover 1-2 timmar, drömmer konstigt om att jag gör våldsamt uppror mot allt och blir tvångsintagen. Men i drömmen blev jag nedsövt och då minns jag att jag tänkte: ”Jamen nu får jag i alla fall sova!”. Sjukt.

Glömde ta medicinen idag när jag gick till skolan. Katastrof. Efter lunch skulle vi samåka till ett ställe i stan, dit vi skulle på studiebesök. Eftersom jag satt och åt ensam, missade jag vart de andra gick, så jag fick ta bussen/bussarna och hann precis. Dålig planering från skolan. Mycket tics idag, tung dag. Pinsamt att inte kunna stå stilla, när vi dessutom hade studiebesök.

William superstrejkade och ville inte alls lyda. Jag svängde in via Andiamo för att köpa ett par reaskor och under tiden höll W på att krypa upp i två skyltfönster och under en pall med reklam. Såklart petad han ut reklamaffischen som satt fast, så det blir inte fler besök till den affären på ett tag. Personalen var snäll, de bara log. Jag passade på att prova ett par riktiga UGGs, som faktiskt råkade vara exakt rätt storlek. URK vad de kostar, men oj, fårskinnsskorna satt som en smäck. Det här är nog det närmaste jag kommer ett par riktiga uggisar. De är ju så sjukt dyra.

Kanske han håller på att bli förkyld? Man brukar ju vara lite extra sur då.  I min ilska över trotset och gnället och trötthet kokade jag en maffig korvsoppa och bakade scones (eller nja, jag lagade inte maten bara för att jag var sne). De blev i alla fall bra.

Var dag en sällsam gåva och en skimrande möjlighet. Nej, det känns verkligen inte så nu. 😦 Inatt hoppas jag bara på en sak – sömn.

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 3 oktober, 2010 08:02

    Hej, har hittat en på blocket som säljer UGG. Vet ej om de är på 100% äkta, men ser kanon ut. Så jag ska satsa på ett par i alla fall., 😀

    • 3 oktober, 2010 08:21

      Får se. Det är inget jag prioriterar sådär jättemycket, men det är helmysiga skor. Jag har ett par fejk som funkar ganska bra, men de är klart att fårskinn är en helt annan klass. Dock inte värt 240 ege.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: