Hoppa till innehåll

Är det såhär varulvar känner sig?

21 september, 2010

Jag har sovit dåligt igen. Jag har ingen aning om vad det beror på att jag ligger och stirrar mig genom nätterna. Det har hänt i tre omgångar under de senaste tre månaderna och det är inte nödvändigtvis relaterat till graviditet. Kanske jag funderar för mycket på olika saker? Förra gången det hände sov jag inte nästan nåt alls på tre nätter och den tredje började jag hallucinera. 😦

Igår natt och inatt var det likadant. Jag la mig tidigt igår, halv tio med sonen. Vi lyssnade på lugnande fågelkvitter och jag läste för honom medan jag låg en stund på spikmattan. Sen somnade han så sött – men jag låg vaken (dock avslappnad) i tre timmar. Suck. Tänkte jag skulle gå upp ett tag, för att bryta tankebanorna. Det blev ännu sämre. Ticsen kom tillbaka i mängd och massor och det tog en halvtimme att lugna sig igen.

Sen gjorde jag faktiskt så att jag tog en kvarts tablett till av min medicin. Det är det enda jag vet som jag kan ta till. Allt annat är ju ”förbjudet” när man är gravid. Somnade några timmar och kände mig faktiskt lite utvilad på morgonen.

Idag är vi i Datacity och har grupparbete och pratar om vuxenstudier. Rätt skoj, men jag märker att jag vill säga så mycket mer än jag kan – på finska. Jag vill uttrycka mig på andra sätt, med andra ord. Nåja, det kommer.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: