Hoppa till innehåll

Newsflash

13 september, 2010

Saker jag retar upp mig på:

* En kille i stan som hade en T-shirt med texten: ”THANK GOD I’M BORN WHITE”. Jaha, va fint, kan man ju tänka, att man är född i ett i-land och har det bra. Nej. Absolut inte. Icke! Detta är ren rasism. Fy f*n säger jag bara! Bort med rasism och homofobi! PS. Såg dessutom att t-shirten har funnits i den här ”trevliga” nätaffären.

* Aftonbladets tips om hur man fixar ”glamlockar á la Hollywood”. Ja håret är väl okej, men huu vilkem bild. Det där var inte lockande (ha-ha). Vad har hon gjort med sin näsa och sitt ansikte? Nej tack till det där Hollywood-tramset med botox och skönhetsoperationer. Hon har extra löshår också. Orka-punkt-nu.

 

 

 

 

* Fixa platt mage efter graviditeten.
Men herkas. Vi är väl kvinnor, inte size zero! Vi har en naturlig utbuktning där framme. Hade man inte platt mage innan (och vem har det) kommer man inte att få det efteråt. Man behöver inte ha platt mage för att vara snygg, vacker och självsäker. Så he så!

Saker som gör mig arg och som får mig att tappa hopp för mänskligheten.

* ”Ex-sambon dödade Theo, 2 år”. Hur… hur i… hela.. .världen .. kan man göra en sån sak? Jag förstår inte. jag saknar ord.

 

 

Saker som gör mig glad!

* VR har äntligen kommit på att man kanske ska kunna tina upp tågen, så man slipper samma bekymmer som ifjol. Det var väl ändå på tiden. Hoppas bara de lyckas.

Annons
3 kommentarer
 1. irene permalink
  13 september, 2010 06:04

  Håller med dig. En sån T-shirt måste ju vara förbjuden, åtminstone här i Sverige, skulle jag tycka. Sen håller jag med dig om dessa opererade lyxfruar. Jag förstår inte varför de fyller ut sina läppar, det är ju så himla fult, de ser ju ut som Kalle Anka allihopa. Och så har jag också läst om lilla Theo, det är ju för hemskt, finner inga ord.

 2. annepauline permalink
  14 september, 2010 07:02

  Rätt där! Ack ja, alla dessa ”fixa-fina-frisyren” bilagor, mer än hälften av den fina frisyren är ju löshår! Jag känner en tjej som gick till frisören och limmade fast löshår, hon ville ju få sån´t här tjockt glammigt hår. För det första kostade det en smärre förmögenhet att fixa fast löshåret, för det andra kliar det hemskt och för det tredje tar det evigheter för håret att torka efter tvätt. Puh! Sen lär hon få betala en förmögenhet till när hon ska ta loss löshåret och då kommer hon dessutom att tappa mängder av sitt eget hår. Puh, igen.

 3. 21 september, 2010 12:42

  Håller med om Hollywoodfrun. Alla de där serierna om danska, svenska och norska lyxfruar får mig att tappa hoppet om mänskligheten. Antoinette från den norska serien gav mig verkligen ångest, hur kan man vara så… jag finner inte ens ord. :S

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: