Hoppa till innehåll

Månskenssim utan måne

23 juli, 2010

Några gånger varje sommar ordnas senkväll- och nattsim vid Samppalinnas utomhusbad. Sambon och jag hade en kväll för oss själva och gick dit. Fast det blev inte speciellt mörkt så länge vi var där. Vattentemperaturen är 26 grader, men luften blev sval ikväll, så vi gick hem halv elva, elva.

Men ååh, va mysigt det var där. För fyra euro får man simma hur länge man vill. De har lotteri och annat skojsigt också, om man gillar det. En kiosk är öppen så man får nåt smått att äta om man vill. Sent på kvällen tänder man fackor på sidan av bassängen.

När vi kom dit, halv tio, var det en massa barnfamiljer där ännu, men den gruppen tunnades ut såsmåningom. Nästa gång måste vi gå dit när det är riktigt mörkt. ^^ Jag bastade efteråt så huden knottrade sig av värme. Så skönt!

❤ Sommar ❤

2 kommentarer leave one →
  1. inges permalink
    24 juli, 2010 04:41

    Låter jätteskönt.

    • 24 juli, 2010 01:10

      Det var det! Och trött blev man efteråt, lätt att somna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: