Hoppa till innehåll

Mat och bro och bil

19 juli, 2010

Det är knepigt med mat på sommaren. Man känner sig inte hungrig, men när man väl får maten framför sig, vill man slänga in sig allt på en gång! Sambon och jag åt på Cantina Azteka i helgen, ett ställe vi besökt förut, men inte på länge. Därmed hade vi också glömt hur stora portioner mat man får. *pust* Vi började med en stor tallrik olika tapas, som vi delade, men sen hade jag en matig sallad också. Håh håå! Fast vi fick utmärkt service (på svenska!) och maten var jättebra. Så länge man inte är inställd på att få nån husmanskost eller en hamburgare, är det här ett toppenställe.

Sambon är glad över att de har sojabitar istället för kött, i de vegetariska varianterna. Inte bara stekta grönsaker, som de flesta erbjuder som ”veggo-alternativ”.

Vi har fått ett nytt sushiställe också. Eller tja, det är faktiskt grundat i Hangö, därav namnet, men det låter faktiskt lite japanskt. Nu finns det även i centrum.

 

 

På hemvägen fotade jag Kvarnbron. Eller det som finns kvar av den. Nu är den helt riven, förutom de där ställningarna mitt ån. Eller ska de kanske vara där till nästa bro?

 

 

Lånad bild 🙂

Jag bongade en fin bil på vägen också, en Ferrari F355. Eftersom vi bor mitt bland hotellen, är det här man ofta får syn på lyxiga vrålåk. Det var här de filmde en del av svenska ”Ensam mamma söker” ifjol, alldeles vid vårt grannhotell vid stranden, märkte vi senare (hon som blev ihop med den unga killen, de besökte Finland) 😀

Den där bilen skulle nog duga åt mig. Eller så den där Audi R81:an som Stark kör i Iron-Man. Fast såklart, de slår inte Dodge Vipern ändå, den ser så grym ut. 😉 Det finns mycket fint i Åbo.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: