Hoppa till innehåll

Åbo by Night

17 juli, 2010
tags: , ,

Annons
4 kommentarer
 1. 19 juli, 2010 05:37

  Hejsan! Hoppade in på din blogg och blev glad. 🙂 Glad för att du är tillbaka. Glad för att du är så duktig, din bloggsida är VACKER. Glad för ett härligt färggrannt foto från din stad, Åbo. Färgsprakande! Och så fnissade jag till när jag såg att du lagt en smailis efter mitt namn i länken. Gillar dig, Bitte! 😀

 2. 19 juli, 2010 05:54

  Tack elovena! Ja, Åbo är så fint, speciellt på sommaren. Och tack detsamma, jag tyckte det passade bra. 😀

 3. scriptrix permalink
  19 juli, 2010 06:28

  Hej! Ja, Åbo är en fin stad! Jag kommer aldrig mer att flytta till Finland, jag har min familj, både min nuvarande och min ursprungsfamilj här i Sverige. Men om jag skulle bo i Finland så skulle jag vilja bo i Åbo! Jag åker ibland dit över en dag bara, bara för att få gå och ”virsa” runt i Åbo! 😉

  • 19 juli, 2010 08:19

   Jag gjorde tvärtom, jag flyttade tillbaka för att både min och min sambos familj är just i Finland. Ibland önskar jag att alla vore i Sverige, men det är dagar då jag tycker att finskan känns hopplöst svår. Åbo har fått ”gro in” på mig lite, jag tyckte mer om H:fors förut, eftersom jag studerat där och känner till fler platser/kände mig mer hemma där. Men nu börjar det jämna ut sig.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: