Hoppa till innehåll

Sommarfeelingen

23 mars, 2013

Jag kan inte låta bli att visa en larvig ”dagens outfit” för att jag är lite kär i den nya klädkollektionen som KappAhl har; Hampton Republic. Den får mig att längta sååå mycket till sommaren. Dunjackan, stickat, keps, väska, snyggt! Fast allt kan man inte ha. Den får mig att längta till Nagu strand, midsommar, en kall öl, vågkluck, vinscha och reva, kokkaffe, skriande måsaroch salta segelvindar. Ååh, låt det bli en lagom varm sommar med mycket som så att vi får segla med fammo och faffa! 😀 (och att de orkar med oss ^^)

hampton_style

seglagjgjgfsgsf
hamptonstle

Jag kan helt enkelt inte posa på nåt foto. Haha, det blir stelt eller knasigt, men det bjuder jag på! 😀 Älskar den  här i alla fall! En rejäl strandväska, med plats för filtar och leksaker, saft och stora handdukar. Ge mig sommar nu! Förstår ni? 😀

s2glasommr
PS. Det här är inte nåt sponsrat inlägg, jag bara gillar sjösaker, kompassrosor och blåvitt extra mycket just nu. DS.

Annons
One Comment leave one →
  1. Fammo permalink
    24 mars, 2013 02:03

    Vi håller ju på att få ett Nytt manskap
    till Dacapo så varför skulle vi inte orka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: