Hoppa till innehåll

Dagens, del 43

21 mars, 2013

bra_deal_8

Dagens deal:

Att få en sax (!) på köpet, när man handlar maskindiskmedel, det är inte fy skam! Saxen var ju dyrare än tabletterna. Tack tack Citymarket, säger vi bara. Förresten måste det tilläggas att Kuppis’ Citymarket är alldeles förträffligt när det gäller att hitta ekologiska och närproducerade produkter, det gillar vi skarpt! De är en föregångare för de andra stora Citymarketarna.

finastetwinsen_2

Dagens söta twins:

Åh fina Milja och Isaac, jag kan inta fatta att ni fyller två år imorgon! Ni är så söta. Just nu är Milja den som absolut inte vill gå hem från dagis. Hon leker med de större tjejerna och de har SÅ roligt. (Jo, jag har klippt deras hår lite grann, om ni tycker de ser annorlunda ut. Det var också en upplevelse. Man har ca en och en halv minut på sig att klippa, när de sitter på pottan och tittar neråt så långt det kan. :P)

finaste_Twinsen4

 

Pappas flicka och pojke är de gärna också. Speciellt om man får kolla roliga videon med sig själv. ”Dääj e Miija”, säger Milja. ”Och Isaa!”

finaste_miljixen_2

– Namm namm, äta man! (så länge hon inte spottar. Och jag fattar inte varför det är så roligt att sätta maten på bordet och först sen i munnen. Men nåja, åtminstone äter de själva!)

isaac_hur_gor_fisken

– Isaac, hur gör fisken? (hmm, inga leksaker vid matbordet, eller hur vad det?)

Ikväll låg jag och läste om rymden, planeter och månfärder åt William. Superspännande! Vi konstaterade att månen liknar en köttbulle, Venus en potatis och Mars en tomat med is. 😀  Twinsen var med och frågade hela tiden ”vaa e de då?”, medan jag försökte läsa (Det är en månbil… det är ett fotspår… det är en astronaut… det är en månbil…. solpaneler… månbil, vi har ju redan sagt det flera gånger! :)). Det är lite bökigt, men det går. Det svåraste är komma överens om vem som ska ligga i mitten, närmast mamma. När man har tre barn, är det ju alltid en som hamnar längst ut.

Dagens NEJ!

Hur kan en enda person göra en så arg? Varför låter jag mig ens bli så arg? Och varför är det fruktansvärt viktigt att vara småpetig med saker som inte är sådär viktiga egentligen? Jag satsar min tid, av min tid med familjen och skola på att göra något frivilligt och gratis och varje gång är det nåt som är fel. Energitjuv, är vad du är! Orka.

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. liwligt permalink
  22 mars, 2013 01:07

  När vi flyttade från Umeå försvann också alla energitjuvar. Eller de stannade där. Så skönt!

  Och grattis till twinsen! 2 år är inte fy skam! Själv bävar jag för det faktum att det bara är en dryg månad kvar till Almas tvåårs dag.

  • 22 mars, 2013 10:20

   Tack! Det är väl inte så farligt med tvåårskalas, eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: