Hoppa till innehåll

Sommarkort

10 juni, 2012

Tar vi ett kort på barnen i sommartid,
när vi dansar, när vi dansar.

Han kunde nog han, Cornelis. Jag har en sommarplatta jag alltid brukar lyssna på. Den finns på Spotify också och när jag hör den, då, DÅ är det sommar. En av låtarna som ingår där är just ”Sommarkort”.

Jag försöker förstå att det är söndag idag. William är med farmor och farfar på ett mycket-viktigt-ärende-med-båten och Mika ska jobba imorron. Det är mitt i juni och 16 grader. Alldeles perfekt värme, om ni frågar mig. Men jojo, visst vill jag också ha 25 plusgrader och strandliv. Vi är ute med ungarna, gör örtkyckling med dill, ungarna kastar runt ris så det ser ut som Jerusalems förstöring i köket. Men just idag kan inget förstöra mitt humör. Det är måndag imorron, haha! Kom an måndag, vi omhuldar dig. Allt är bara somrigt, varmt, vi är lite panka, men glada. För vi har så det räcker. Och vi har vår fina familj. Jag är så stolt över mina barn idag. Av ingen och av all orsak. För att de är så ljuvliga och för att de finns. För att de är så söta och för att de är friska. Tack!

Mika var på väg att slänga ett par löparbyxor. Jag frågade vad det var för fel på dem och han visade på dragkedjan. Hah, mamma Fix&Trix petade länge med dem, mot att jag skulle få behålla dem som mina egna om jag lagade dem. Och det gjorde jag! Så nu dansar jag runt till sommarmusiken och nynnar lite ”I’m sexy and I know it”, hahaa!

Milja och Isaac brukar fajtas lite om vem som kommer längst fram och längst in i kastrullskåpet. Så man når alla godbitar. Den här gången fick Milja pole position, när Isaac hittade leksaksbussen.

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. Pyssellisa permalink
  11 juni, 2012 08:49

  Hej!

  Vad kan man göra med en snart två- och treåring i Åbotrakten annat än Mumindalen? Har du tips?

  • 11 juni, 2012 08:53

   Tips för Mumindalen: Se till att ta med solkräm och dricka och bra skor. Låna en sån där dragvagn som de har där, om ni inte har egen vagn!

   Annat är t.ex. Hoplop som finns i närheten eller att gå längs åstranden och äta glass. 🙂 Stadsbibban tycker jag om, de har en liten lekhörna och ett trevligt café med innergård, även om man inte lånar böcker. Sen kanske Runsala strand, dit kommer man nästan ända fram med bil. Om det är fint väder alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: