Hoppa till innehåll

Feel good-väder

7 maj, 2012

De bästa dagarna är inte när allt funkar klockrent, utan när man jobbar och stretar, blir klar och blir nöjd! När ungarna förvisso håller på att riva i TVn och peta på den hela tiden, men man ändå lyckas distrahera dem med leksakerna längst nere i lådan. När man får sätta sig ner och sticka en stund medan de sover. När man kokar kaffe och det smakar gott (även om man fick koka om, eftersom filtret böjde sig.)

Jag fick ett tips via facebook, i min matångest, om att ge ungarna broiler i små bitar. Nu är de friska och de älskar det. De åt tallriken tom, jag vågade inte ge mer. De kan väl inte äta bara kött? 🙂 Sen skulle jag ge dem mos och grynost. Det åt de också. Plötsligt kom jag på att jag helt glömt bort att värma moset (jag vet Mika, det är precis sånt här jag skulle klaga om ifall du gjorde så, sorry! :D) men de åt det likväl. Och inte är ju barn så noga.

Vill ni ha lite makaroner? Säg: Mamma kan jag få makaroner? skojar jag med de två myspysarna.
Kak-ka! svarar Isaac.

Det var ju ganska nära? (Jag är förresten helt säker på att Isaac säger tack. När han får mjölk eller nappflaska, säger han Taa-taa).

Det är förvisso inte mer än 11 grader ute, men solen gassar och vi njuter av balkonglivet! Underbara balkong, jag kommer att hata dig i sommar när det blir 25-30 och vi dör här inne (för jag har inte kommit på nåt sätt att ha en AC-anläggning i en lägenhet, eftersom man inte kan ha utblåset nånstans).

Det här är det ljuva livet. Inte det perfekta, där allt funkar klockrent, utan det, där det vi mår bra i vardagen och lyckas ta tillvara solskensglimtarna.

Nämen har du kameran framme? Fåsefåsefåseee!

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. 7 maj, 2012 03:30

  Härliga bilder igen på din blogg! Du är en duktig fotograf! Har ni annars funderat på portabel AC, kunde ni då kanske ha utsuget på balkongen? Vi (mannen) funderade sgtarkt att vi skulle ha det till radhuset förra sommaren, men eftersom vi är på resande fot så mycket så rann det ut i sanden….

  • 7 maj, 2012 05:16

   Tack! 😀
   Det är ju en idé, det måste jag undersöka. Det kanske skulle gå att ha på den ibland i alla fall, när det är som allra varmast. Du har en spännande blogg förresten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: