Hoppa till innehåll

Geggbloggen

28 april, 2012

Idag har det varit en riktigt äckelgegg-dag. Mika och alla ungarna var ute och jag skulle hugga tag i dammsugaren, då jag märkte att den luktade konstigt. Surt? Sött? Starkt! Blä, jösses, vad är det här? Jag stängde av den, öppnade behållaren och hittade nån slemmig sörja som jag inte har en aning om vad det har varit! Huu! Eftersom vi har… ursäkta, hade en påsfri dammsugare, var filtret och hela behållaren alldeles möglig och en del av slangen också! Huu!

Kanske var det här bara tur i oturen, för nu slapp jag den eländiga påsfria dammsugarrackaren! Aldrig mer! För de blir bara jättevarma och dessutom ser man innehållet två gånger. Vissa kanske säger att det är mer ekologiskt utan påsar, men jag kan tala om att med mängd vatten som ibland går åt till att rengöra skräpet, är det inte värt det. Och att man ändå måste ha en annan påse för att ta ut skräpet. För att inte tala om nerver.

Tack och lov för jättebra service på Anttila. De hade samma pris på en dammsugare från Electrolux, som vid Gigantti, men där får man ju inga Plussa-poäng. Dessutom gillar jag inte Giganttis service. På Anttila frågade jag om olika dammsugare och för en gång skull fick jag vettiga svar. Inte nåt jag-måste-sälja-på-dig-en-dyrare-maskin, utan raka svar. Ibland är de dyrare inte speciellt mycket bättre. Sen erbjöd de sig dessutom att bära ut dammsugaren till min bil. Tack Anttila, ni är fortfarande en av mina favoritaffärer.

Isaac har varit jätteledsen hela dagen. Kanske för att jag springer runt som en tok och torkar mat och mat och mat. Han vill inte äta och jag förstår inte varför. Kan man leva på vindruvor och korv? 😦 Nåja, de äter i alla fall gröt också. Fler tänder? Han har ju bara sex stycken.

Sen kommer man till det där stadiet då man tror att ”ungen har kanske fått i sig nån dålig mat, eftersom hon kräks”. Men tyvärr. Lilltjejen har varit helt kaputt och somnade halv elva, medan jag springer mellan tvättstugan och torkställningen. Självklart funkar inte torktumlaren. Vad är det för mutantvirus vi har fått i vår? Det är halsont och sen magsjuka? Sen mer förkylning?

Jag hoppas ändå, på nåt mirakulöst sätt, att killarna klarar sig. Och det där lakanet i W:s säng, som jag undrade om jag borde tvätta, det är redan rent! Och så har vi ju en ny dammsugare – MED påsar.

Dagens hulabaloo: Våldsam tidningsläsning. Det är tur att den här bloggen inte har ljud. ^^

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 29 april, 2012 06:49

    De kan ha dålig aptit då de känner sig hängiga bara. Aaron e jättekänslig, strejkar direkt med maten om det är nåt i kroppen, det är nästan så man först märker att det är nån förkylning på g. Annéa däremot, hon äter hela tiden, mycket 🙂
    och det är ju förstås därför man blir mer orolig då den ena inte äter..då man liksom har jämförelsematerial 😉

    • 29 april, 2012 11:20

      Ja precis, man oroar sig mer för att den andra äter. Sen tycker jag att jag inte har nån koll på hur mycket de ätit eller hur mycket den ena ätit. Milja brukar vara den som strejkar, men nu har hon ätit med väldigt aptit, bara hon får tid på sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: