Hoppa till innehåll

En premiär

25 mars, 2012

Det fina med städräder är att man hittar saker. Idag hittade jag fyra nappar – och en fantastisk mängd damm på fönsterkarmarna i sovrummet! Eftersom det nästan alltid är nån som sover där, drar vi inte i gardinerna så mycket. Bortsett från bebblorna, som envisas med att riva i dem.

Egentligen borde jag sätta upp en mörkläggningsgardin, men eftersom vi inte hade nån, tog jag dubbla gardiner istället. Vi har två breda fönster, så det krävdes sex gardinkappor. Det känns inte så skoj att stänga ute ljuset, speciellt inte nu på våren. Däremot hoppas jag ändra lite på twinsens tjugo-över-sex-väckning. Eller i alla fall försöka få dem att inte vakna tidigare än det. Nån gång i framtiden ska jag lägga mig i min egen säng igen, läsa en bok eller göra en sudoku och ha lampan tänd på kvällen. Nån gång, men inte nu.

Ikväll passade vi på att ha gungpremiär på gården. Det är lite svalt ännu och väldigt kletigt, men det går! Milja var jätteförtjust i gungandet, medan Isaac tyckte det var roligare att bara betrakta våra förehavanden.

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. mikaelasme permalink
    25 mars, 2012 06:41

    Jag borde ha en förpackning mörkläggningsgardiner som jag inte använder… Uppe på vinden nånstans. Jag ska leta reda på en massa andra saker nu inkommande veckor, loppis på kommande, så om du vill kan jag samtidigt leta reda på gardinerna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: