Hoppa till innehåll

Dagens

22 oktober, 2011

Dagens inbitna Cars 2-videokollare:

Nu har vi kollat genom hela internets och hela tuben och alla Lego City-videos och Cars 2-klipp plus video av spelen. 😀 Och lekt med Lego. Sjukt bra uppfinning! Jag kan däremot inte fatta hur såna där klipp kan ha upp till en miljon visningar.

Jag kollade på bitar av den nya Cars 2-filmen. Spelen har PEGI 10; åldersgräns tio år. Varför? De stora målgrupperna är betydligt yngre, varför gör man inte en film som passar dem? Varför gör man en film men en massa explosioner och skjutande? Fel. Och den är ju helt annorlunda än ettan.

Dagens soliga flumbild:

Dagens rumpa, haha!:

Dagens retro: Syrrans gamla freestyle – åh, minnen!

Dagens mat:

 Dagens tröttaste:

J-syrran, som kom hem från Haparanda nyss. Jag handlade inte lakan när jag var 16 år. Härligt, säger jag bara!

Annons
One Comment leave one →
  1. mammamiettinen permalink
    23 oktober, 2011 07:14

    Men var är tvillingarna? Har du åkt iväg utan dem till Österbotten?
    Träffade annars en tvillingmamma och hennes barn (1,3 mån) i parken häromdagen och de hade hittat på ett fiffigt sätt att gunga, båda barnen rymdes i en babygunga när mamman satt dem med ena sidan framåt, alltså de satt grensle över gungan, efter varandra. De rymdes bra och verkade trivas fint med att gunga så. Tänkte på dig och dina småttingar, kanske ni också gungar så i vår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: